Ga naar inhoud

Samen in Winsum

Lees hier het laatste nieuws uit uw regio.

Filter op:

10 november 2022Gezondheid

Volg de gratis workshop kinder-EHBO

Op woensdag 30 november bieden we bij Marciaborg in Rasquert een gratis workshop kinder-EHBO aan. Aanleiding voor de workshop is dat veel mensen niet weten wat ze moeten doen als er iets met een kind gebeurt. Wist je dat er elk jaar ongeveer 140.000 kinderen na een ongeluk rondom huis op de spoedeisende hulp belanden?

20 september 2022Wonen

Ledenavond Univé: Een veilig huis. Maar hoe?

Iedere dag worden tientallen Nederlanders het slachtoffer van een inbraak. Gelukkig kun je zelf veel doen om een inbraak te voorkomen. Tijdens de ledenavond op woensdag 26 oktober 2022 in Warffum praten we jou graag helemaal bij, deelt een ex-inbreker zijn ervaringen en geeft tips en neemt onze brandpreventieadviseur jou mee in de wereld van veilig stoken. 

4 juli 2022Sport en spel

Plezier spat van de deelnemers voetbalkamp Uithuizermeeden af

Het voetbalkamp van S.V. de Heracliden in Uithuizermeeden stond zaterdag 18 juni 2022 in het teken van de (water)spellen. Het was prachtig weer. Dit zorgde voor extra veel spelplezier bij de waterspellen.

15 maart 2021

Een leven lang leren in Het Hogeland

Hoe het gedachtegoed van Geert Reinders inspireert en leidt tot een initiatief: Vakland Het Hogeland. Het leer- en ontwikkelprogramma wil Hogelandsters een groot aanbod aan opleidingen en cursussen aanbieden. Zodat jong én oud een leven lang kunnen blijven leren.

24 december 2020

Maak een verschil voor een kind in nood.

Helaas is de magische kersttijd met twinkelende lampjes, kerstballen, sneeuwpoppen, warmte en gezelligheid niet voor iedereen zo. Voor kinderen die opgroeien in armoede of in een oorlogsgebied zijn deze wintermaanden vaak bitterkoud, staat er geen maaltijd op tafel en sommigen zijn zelfs helemaal alleen.

8 december 2020

Winsum in kerstsfeer

Foto: Wendy, Gerhard, Marco en  Piet, medewerkers Univé, Henk de Vink, lid ondernemersvereniging

De Ondernemersvereniging Winsum stelt zich ten doel de belangen van de leden in de meest ruime zin te behartigen. Daarbij hoort het bevorderen van het ondernemersklimaat voor de plaats Winsum in gemeente Het Hogeland, het bevorderen van de onderlinge contacten tussen de leden, maar voornamelijk de belangenbehartiging van de leden.

18 augustus 2020

Winsum is het aller mooiste dorp in Nederland!

‘Een prachtdorp’. Zo werd Winsum genoemd door de jury van de ANWB-verkiezing rond het Allermooiste dorp van Nederland. Maar dat wisten wij natuurlijk allang. Want in het mooie Groningse dorp ligt ook de oorsprong van Univé. 

26 mei 2020

De Marathon van Hoogezand lopen

Ria, pakketbezorger uit Hoogezand, had voor dit jaar een aantal doelen willen behalen; de Marathon van Parijs, Helsinki en Berlijn.

18 mei 2020

Laten we het samen doen!

Vanaf 11 mei 2020 mogen alle buitensport activiteiten weer opgestart worden. Verenigingen in de regio waren al bezig om scenario's op te stellen hoe ze dit in de 1,5 meter samenleving vorm kunnen geven. Om de vereniging te helpen bij het mogelijk maken van het sporten heeft Univé een toolkit ontwikkeld.