Ga naar inhoud

Samen in Winsum

Zekerheid mét oog voor elkaar.

1 juni 2023Ledenorganisatie

Na 43 Univé-jaren gaat bestuurder Jan Mossel met pensioen

Een leven lang werken bij een verzekeraar? Het was wel het laatste wat Jan Mossel had verwacht. Na ruim 43 jaar neemt de Bestuurder Financiën & Bedrijfsvoering en HR van Univé Noord-Nederland afscheid. In een interview blikt hij terug en vertelt hij over zijn bijzondere plannen voor na zijn pensionering. “Het was een voorrecht om dit allemaal te mogen doen.”

27 mei 2023Met elkaar

Mantelzorger? Win kaarten voor het Hello Festival

Van Madness en Nena tot Suzan & Freek en Kris Kross Amsterdam: het programma van Hello Festival – zaterdag 10 juni in Emmen - biedt voor elk wat wils. Speciaal voor mantelzorgers hebben wij 5 x 2 kaarten beschikbaar. Ken jij een mantelzorger die een leuk dagje uit verdient? Of zorg jij zelf voor een dierbare? We horen het graag!

11 mei 2023Supporter van sport

Univé Voetbal3Daagse in Winsum groot succes!

Op 1, 2 en 3 mei organiseerde vv Winsum de Univé Voetbal3Daagse. De voetbalvereniging wil graag op een laagdrempelige manier voetbal aanbieden voor iedereen en een maatschappelijke functie vervullen in de regio. Hiervoor werkt vv Winsum samen met Univé Noord-Nederland.

20 februari 2023Met elkaar

Winsummers verwend door Afghaanse gemeenschap

Voor de tweede keer heeft de Afghaanse gemeenschap een met zorg gemaakte maaltijd geserveerd op vrijdag 10 februari 2023.

5 januari 2023Met elkaar

Geslaagd kerstdiner met Nova Noabers

Bewoners van de wijk Obergum-Noord in het dorp Winsum organiseerde het diner in december 2022. Rita: 'Onze dank aan het personeel van restaurant De Jongens uit de Buurt van Marenland.

13 december 2022Wonen

De energieprijzen zijn torenhoog. Wat nu?

De energieprijzen zijn de afgelopen periode enorm gestegen. Ondanks het prijsplafond en de compensatieregelingen, blijven we voor een flinke uitdaging staan.

8 december 2022Gezondheid

Hoe moet je handelen wanneer je kind een ongeluk krijgt?

Hoe moet je handelen bij een botbreuk, valpartij, koorts of insult? Of bij een bloeding, verslikken of stikken?

10 november 2022Gezondheid

Volg de gratis workshop kinder-EHBO

Op woensdag 30 november bieden we bij Marciaborg in Rasquert een gratis workshop kinder-EHBO aan. Aanleiding voor de workshop is dat veel mensen niet weten wat ze moeten doen als er iets met een kind gebeurt. Wist je dat er elk jaar ongeveer 140.000 kinderen na een ongeluk rondom huis op de spoedeisende hulp belanden?