Ga naar inhoud

6 juni 2023Met elkaar

Maatschappelijke initiatieven steunen

Mooie ideeën ondersteunen we graag! Dat doen we vanuit Univé Noord-Nederland of vanuit het Univé Buurtfonds. Daarbij richten we ons op een maatschappelijke intiatieven. We vertellen je graag meer over de voorwaarden!

Verenigingen, stichtingen en organisaties met mooie ideeën
We ondersteunen verenigingen, stichtingen en organisaties met mooie ideeën graag. Ben jij op zoek naar financiële ondersteuning voor jouw activiteit? Vul dan ons aanvraagformulier in via deze link. Er opent dan een nieuw scherm waarop je de aanvraag kan invullen. Bij sponsoring werken met een zogenoemde maatschappelijke tegenprestatie. Zo maken we samen met jou de regio nog net wat mooier.

Univé Buurtfonds voor buurtinitiatieven
Plezierig wonen doe je in een veilige buurt. Een fijne buurt waar mensen elkaar kennen, een praatje maken en een oogje in het zeil houden. Univé Buurtfonds helpt bij het maken van zulke buurten. De stichting ondersteunt allerlei initiatieven en activiteiten die daar écht aan bijdragen. Ze zijn kleinschalig, maar wel met een blijvend effect.

Voorwaarden
Als wij jouw aanvraag binnen hebben, kijken we in hoeverre die aansluit bij de thema’s waar we ons met onze sponsoring op richten en of de aanvraag voldoet aan onze voorwaarden. De uitkomst koppelen we aan jou terug. 

Supporter van Sport
Als Supporter van Sport ondersteunen wij ook graag lokale sportinitiatieven en -activiteiten die bijdragen aan meer beweging en een gezond leven. Meer informatie over sportsponsoring vind je hier

Deel dit bericht