Ga naar inhoud

5 mei 2023Supporter van Sport

Supporter van Sport: sponsoraanvraag

Sport en bewegen; we vinden het ontzettend belangrijk. We zijn dan ook niet voor niets Supporter van Sport. Ieder jaar zijn we partner van meer dan 250 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en initiatieven. Misschien binnenkort ook wel van jouw initiatief!

Als Supporter van Sport ondersteunen wij graag lokale sportinitiatieven en -activiteiten die bijdragen aan meer beweging en een gezond leven. Sport is dan ook méér dan bewegen, spierontwikkeling en uithoudingsvermogen. Het is ook je even onttrekken aan de dagelijkse sleur, je ontspannen en (nieuwe) mensen leren kennen. Sporten is een sociale activiteit die bijdraagt aan een gezond en plezierig leven.

Sponsoraanvraag doen
Een sponsoraanvraag doen kan door hier te klikken. Er opent dan een nieuw scherm waarop je de aanvraag kan invullen. Als wij jouw aanvraag binnen hebben, kijken we in hoeverre die aansluit bij de thema’s waar we ons met onze sponsoring op richten en of de aanvraag voldoet aan onze voorwaarden. De uitkomst koppelen we aan jou terug.

Deel dit bericht