Ga naar inhoud

1 november 2021Supporter van Sport

Lopen, fietsen en schaatsen tijdens de Winter Triathlon

Op 30 oktober 2021 deden vele deelnemers mee aan de Winter Triathlon Groningen in Sportcentrum Kardinge. 

De driekamp bestond uit de onderdelen lopen, fietsen en schaatsen en dat maakt deze triathlon uniek en extra uitdagend om aan mee te doen.

Per onderdeel werden diverse afstanden afgelegd en namen verschillende categorieën deel. Zo konden naast senioren en masters (atleten vanaf 35 jaar) ook junioren tot 19 jaar meedoen. De triathlon startte om 13.15 uur en om 16.00 uur vond de prijsuitreiking plaats.

Univé ondersteunt de Winter Triathlon. We kijken terug op een prachtige dag met deelnemers die allemaal een geweldige prestatie hebben neergezet en willen iedereen hiervoor danken.

Sportcentrum Kardinge is het grootste multifunctionele sportcentrum van Noord-Nederland. Je kunt hier schaatsen, zwemmen, tennissen, squashen of een andere sport beoefenen in de sporthal of dojo én ook nog heerlijk eten en drinken of sportkleding kopen in de winkel. Verschillende sportaanbieders geven trainingen en diverse lessen.

Univé vindt sporten en bewegen belangrijk. Om gezond te blijven, je goed te voelen en mensen te leren kennen is bewegen belangrijk voor ons allemaal. Het draagt bij een gezond en plezierig leven. Voor jong en oud, met of zonder beperking.

Met Supporter van Sport laat Univé zien wat er in het hart van de samenleving speelt. Van topsport tot breedtesport, van verenigingen tot evenementen. Univé biedt een relevante bijdrage en is op deze manier altijd dichtbij, betrokken en persoonlijk.

Deel dit bericht