Univé, Supporter van Sport

Univé vindt sporten en bewegen belangrijk. Om gezond te blijven, je goed te voelen en mensen te leren kennen is bewegen belangrijk voor ons allemaal. Het draagt bij een gezond en plezierig leven. Voor jong en oud, met of zonder beperking.

Supporter van Sport

Met Supporter van Sport laat Univé zien wat er in het hart van de samenleving speelt. Van topsport tot breedtesport, van verenigingen tot evenementen. Univé biedt een relevante bijdrage en is op deze manier altijd dichtbij, betrokken en persoonlijk.

Partner van vele initiatieven

Daarom zijn wij met Supporter van Sport jaarlijks partner van meer dan 250 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en -initiatieven en bieden we hen op verschillende manieren support. Naast vele lokale initiatieven hebben we samenwerkingen met o.a. het NK Knikkeren, sc Heerenveen, de Amsterdam City Swim, Univé Maastrichts Mooiste en Fonds Gehandicaptensport (1% FairShare partner).

Sponsorverzoek indienen

Univé is met Supporter van Sport partner van vele landelijke, lokale en regionale activiteiten. Sponsorverzoeken met een landelijk karakter kunnen via de mail worden ingediend bij info@univesupportervansport.nl. Regionale sponsorverzoeken kunnen rechtstreeks worden ingediend bij de dichtstbijzijnde Regionale Univé waar het evenement plaatsvindt.

Sponsorbeleid

Vervolgens wordt in beide gevallen gekeken of een eventueel partnership of support voor het evenement bij Univé past en van maatschappelijke toegevoegde waarde is: sluit het evenement aan bij de merkwaarden van Univé, komt de doelgroep overeen met de doelgroep van Univé en past het karakter van het evenement bij het karakter en imago van Univé.