Ga naar inhoud

Samen in Groningen

Lees hier het laatste nieuws uit uw regio.

Filter op:

28 november 2022Samen leven

Met vereende krachten zwerfafval opruimen

‘Nee, dat is mijn blikje’, twee lachende jongemannen en een meisje gehuld in een hesje en een grijpstok gaan een duel aan om een platgereden blikje op het parkeerterrein bij winkelcentrum Vinkhuizen. Het zijn studenten van Navigators Studentenvereniging Groningen die op zaterdag 26 november 2022 met een ploeg van zo’n zeventien jonge mensen, aangevuld met een drietal wijkbewoners, zwerfafval aan het opruimen zijn.

27 november 2022Samen leven

Tuindersvereniging pakt flink uit op Burendag

Op 24 september 2022 was tijdens de jaarlijkse Burendag bij Volkstuinvereniging Vinkhuizen ruimte voor rondleidingen, knutselen met de jeugd gebruikmakend van materialen uit de tuinen, koffiedrinken, kletsen en was er voor iedereen een flesje vers geperste appelsap. 

21 november 2022Samen leven

Een winterbuffet koken voor ouders van zieke kinderen

Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. In het Ronald McDonald Huis Groningen logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Beatrix Kinderziekenhuis.

10 november 2022Wonen

Blij na een mooie taxatie in Groningen

Leden konden 28 oktober 2022 voor de eerste keer in onze winkel in Groningen hun bijzondere spullen op waarde laten schatten door enkele taxateurs. Op deze foto zie je Henk Sprik aan het werk.

10 oktober 2022Sport en spel

Jong en oud neemt deel aan tennistoernooi en viert feest

De Aduarder Tennis Club (ATC) in Aduard viert dit jaar dat zij maar liefst 110 jaar bestaat. De jubileumcommissie heeft gezorgd voor een spetterend feest. Behalve onze eigen leden waren ook familieleden welkom om samen te vieren.

4 oktober 2022Samen leven

Soms gebeurt er teveel in een jaar

'Soms neemt het leven ineens een grootse wending en staat alles wat zo vertrouwd was ineens op losse schroeven. Dat gebeurde met ons gezin in de zomer van 2021. Onze vader (op dat moment 72 jaar) werd ziek.

22 september 2022Wonen

Laat je bijzondere spullen taxeren tijdens onze Taxatiedagen in Groningen

Ieder voorwerp heeft zijn verhaal. Toch hebben we meestal niet door wat voor bijzonderheden we in huis hebben. Daarom organiseert Univé Noord-Nederland verschillende gratis Taxatiedagen. Heb jij gouden of zilveren voorwerpen en sieraden of andere bijzondere spullen in huis? Geef je dan op voor de Taxatiedag in Groningen!

22 september 2022Samen leven

Heerlijk een dagje uitwaaien

Wij maakten 23 september 2022 samen met een groep deelnemers uit Kostverloren en Vinkhuizen een busreis naar Zoutkamp. Vanuit dit dorp namen we de boot naar het eiland.