Ga naar inhoud

Samen in Bedum

Zekerheid mét oog voor elkaar.

19 februari 2022

Lopen voor onderzoek naar kanker

De Bedumer Winterloop is een jaarlijkse sponsorloop voor het goede doel: UMCG kanker research fonds of het KWF en vindt iedere 1e zaterdag in februari op het Versplein plaats. Helaas heeft iedereen in zijn omgeving te maken met kanker. Door de maatschappelijke betrokkenheid denken wij dat er voor deze loop een breed draagvlak is. U helpt toch ook mee?

8 november 2021

Dankzij speciale actie 75 kerstpakketten voor Bedumers

Nu kerst weer dichterbij komt, beginnen op veel plekken de voorbereidingen van tal van mooie acties. Ook in Bedum is zo’n hartverwarmende actie te vinden. Daar zorgen vijf vrijwilligers er samen met 85 bedrijven voor dat er op 75 adressen goedgevulde kerstpakketten kunnen worden gebracht.

14 november 2019

Een smakelijke dag voor bewoners van Alegunda Liberi

Op donderdag 8 november 2019 hebben bewoners van Alegunda Liberi in Bedum samen met medewerkers van Univé op cupcakes gebakken in twee woonkamers van het verzorgingshuis. 

18 februari 2019

Strijden om de hoogste eer op de Groninger Rundvee Show

Ieder jaar strijden Groninger veehouders om de hoogste eer op de Groninger Rundvee Show (G.R.S.). In zorgmanege “De bonte Schimmel” te Bedum verschijnen dan ruim 150 runderen in de ring tijdens deze provinciale wintershow.

14 februari 2019

Fleurige rollators

Om de lente aan te kondigen en de bewoners een gezellige dag te bieden werd er in het kader van NL DOET 2019 op vrijdag 15 maart van 9.30 tot 13.00 uur activiteiten georganiseerd in Allegunda Ilberi. Een leerling van de zeevaart school uit Delfzijl, een dorpencoördinator, een wethouder van de gemeente Hogeland en 4 medewerkers van Univé waren aanwezig om de klus te klaren. 

6 november 2018

Beestenboel met Juliëtte

Wat een beestachtig concert was dit! Na 5 lessen gaven de leerlingen van groep 6 van samenwerkingsschool de Adeborg al een concert samen met opleidingsorkest Juliëtte. Het klonk als een klok!

Contact met Univé Bedum

Neem contact op

Bericht aanleveren

Geef uw reactie

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak