Ga naar inhoud

Samen in Bedum

Zekerheid mét oog voor elkaar.

27 maart 2023Wonen

Spot jij jouw droomhuis tijdens de NVM Open Huizen Dag?

Vind jij tijdens de Open Huizen Dag op zaterdag 1 april jouw droomhuis? En wil je graag weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs staan die dag tussen 11.00 uur en 15.00 uur voor je klaar voor telefonisch (hypotheek)advies.

20 september 2022Wonen

Ledenavond Univé: Een veilig huis. Maar hoe?

Iedere dag worden tientallen Nederlanders het slachtoffer van een inbraak. Gelukkig kun je zelf veel doen om een inbraak te voorkomen. Tijdens de ledenavond op woensdag 26 oktober 2022 in Warffum praten we jou graag helemaal bij, deelt een ex-inbreker zijn ervaringen en geeft tips en neemt onze brandpreventieadviseur jou mee in de wereld van veilig stoken. 

19 februari 2022

Lopen voor onderzoek naar kanker

De Bedumer Winterloop is een jaarlijkse sponsorloop voor het goede doel: UMCG kanker research fonds of het KWF en vindt iedere 1e zaterdag in februari op het Versplein plaats. Helaas heeft iedereen in zijn omgeving te maken met kanker. Door de maatschappelijke betrokkenheid denken wij dat er voor deze loop een breed draagvlak is. U helpt toch ook mee?

8 november 2021

Dankzij speciale actie 75 kerstpakketten voor Bedumers

Nu kerst weer dichterbij komt, beginnen op veel plekken de voorbereidingen van tal van mooie acties. Ook in Bedum is zo’n hartverwarmende actie te vinden. Daar zorgen vijf vrijwilligers er samen met 85 bedrijven voor dat er op 75 adressen goedgevulde kerstpakketten kunnen worden gebracht.

2 september 2021

Nieuwe bankjes voor LTC

Foto: Bedumer.nl

Eelco Postma en Chantal van Heel hebben 2 september 2021 namens Univé twee nieuwe bankjes aangeboden aan Lawn Tennis Club (LTC) Bedum. De bankjes worden gebruikt door de tennissers als er van speelhelft gewisseld wordt.

26 juli 2021

Met plezier en gezelligheid tennissen

Tennisvereniging de Bosbaan in Stedum is een gezellige en complete tennisclub. Er zijn zowel senioren als jeugdteams in verschillende leeftijdsklassen.

8 oktober 2020

Bijzondere ontdekking tijdens taxatiedag: ‘Ik had geen idee’

Mensen weten vaak niet wat ze allemaal aan bijzonderheden in huis hebben. Daarom organiseert Univé in Noord-Nederland verschillende taxatiedagen. Ook tijdens de taxatiedag in Bedum dook een bijzondere vondst op. Daar kwam namelijk een Univé-klant langs met ringen van ruim 400 jaar oud.

22 september 2020

Leerzame dag met bijzondere vondsten

In het najaar van 2020 organiseert Univé Noord-Nederland voor haar leden tien gratis taxatiedagen op diverse locaties. Op vrijdag 18 september 2020 waren onze klanten uit Bedum en omstreken aan de beurt om hun waardevolle voorwerpen te laten taxeren door de deskundigen Edwin Schepers, Geert Ziengs en Henk Sprik.