Ga naar inhoud

Hulp na een Ongeval

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar de gevolgen kunnen best groot zijn. Daarom heeft Univé een Zorg Pech pakket ontwikkeld. Om u te verzekeren van hulp en vergoedingen voor onverwachte situaties. Hulp na een Ongeval is één van de drie verzekeringen in het Zorg Pech pakket.

Soms kunt u door een ongeval tijdelijk minder zelf. En heeft u even hulp nodig bij de alledaagse zaken die u voor het ongeval nog gewoon zelf oppakte. Hulp na een Ongeval helpt u. Onder andere met het regelen van huishoudelijke hulp, kinderoppas of een hondenuitlaatservice. Zo kan alles na uw ongeval gewoon doorgaan en hoeft u zich geen zorgen te maken. Ook niet als u voor extra kosten voor vervoer of fysiotherapie komt te staan. Met een budget van € 2.500 helpen wij u in uw dagelijkse gang van zaken. Totdat u er zelf weer klaar voor bent.

Wat is Hulp na een Ongeval?

Hulp na een Ongeval is een verzekering die u – als u na een ongeval minimaal vier weken beperkt bent in uw functioneren – helpt de dagelijkse gang van zaken op te pakken. Niet alleen met het vergoeden van bepaalde hulp, maar ook met het regelen hiervan. Voor praktische hulp zoals extra kinderopvang of het uitlaten van de hond kan ook gekozen worden om dit binnen het eigen netwerk (maar buiten het eigen gezin) te organiseren. Is deze hulp niet beschikbaar dan kan Hulp na een Ongeval deze hulp ook voor u regelen. Hulp en de kosten van deze hulp worden tot een bedrag van € 2.500 per ongeval vergoed.

Wat vergoedt Hulp na een Ongeval?

  • Extra huishoudelijke hulp
  • Extra kinderopvang
  • Hondenuitlaatservice
  • Eigen vervoer of taxi naar arts of ziekenhuis voor behandeling of controle
  • Kosten van behandelingen fysiotherapie
  • U kunt het ongeval bij ons melden en inzet en vergoeding van de hulp bespreken met onze adviseur via 0592 349 450

Wij vergoeden tot een bedrag van € 2.500 per ongeval.

Wat kost Hulp na een Ongeval?

Hulp na een Ongeval kost € 2,25 per maand per persoon. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Bekijk de voorwaarden

Heeft u nog geen zorgverzekering bij Univé?

U kunt Hulp na een Ongeval meteen kiezen tijdens het afsluiten van uw zorgverzekering.

Kies uw zorgverzekering

Heeft u al wel een zorgverzekering bij Univé?

U kunt Hulp na een Ongeval ook afsluiten naast uw bestaande zorgverzekering.

Kies Hulp na een Ongeval

Zorg Pech pakket

Bekijk ook de andere verzekeringen onder het Zorg Pech pakket, speciaal voor hulp en vergoeding na onverwachte situaties.

Vragen over Hulp na een Ongeval?

Heeft u vragen over Hulp na een Ongeval of één van de andere verzekeringen onder het Zorg Pech pakket? U kunt ons bellen op 0592 – 349 450 (ma-vr 09.00 – 17.00) of mail naar unive@yourbenefits.nl. Wij helpen u graag.

Verzekeringskaart Hulp na een Ongeval

Bekijk verzekeringskaart