Ga naar inhoud

Weersinvloeden

Weersinvloeden, zoals vorst, regenval of storm, kunnen zorgen voor schade aan je huis. Zowel vanbuiten als vanbinnen. Hier kun je je gelukkig goed tegen verzekeren. Zo blijf je niet met hoge kosten achter bij schade.

Vorstschade

Wanneer het hard vriest in de winter, kan je huis vorstschade oplopen. Bijvoorbeeld doordat er leidingen kapotgaan. Wil je weten hoe je je hiertegen kunt verzekeren? Je leest het op deze pagina.

Lees meer

Stormschade

Een stevige storm kan zorgen voor schade aan je huis. Bijvoorbeeld doordat er spullen tegen je huis aan waaien. Hoe je je tegen stormschade verzekert, lees je hier.

Lees meer

Stormschade voorkomen

Stormschade voorkomen is beter dan genezen. Een storm is niet te voorkomen, maar je kunt je huis wel voorbereiden om schade te voorkomen. Hoe? Je leest het op deze pagina.

Lees meer

Stormschade schutting

Niet alleen je huis, maar ook je schutting loopt soms schade op door storm. Hoe je je verzekert tegen stormschade aan je schutting, leggen we je uit op deze pagina.

Lees meer

Verzekerd tegen weersinvloeden met een woonverzekering

Als je huis schade oploopt door het weer, is het wel zo fijn als je hiertegen verzekerd bent. Tegen schade aan de buitenkant van je huis, maar ook de binnenkant. Dit kan met onze woonverzekeringen. De vaste onderdelen van je huis verzeker je met een opstalverzekering, de losse spullen erin met een inboedelverzekering. 

Bekijk onze woonverzekeringen

Anderen bekeken ook

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Handige tips om schade te voorkomen.

Lees meer

Begrippen

Wat houden begrippen als huurdersbelang en eigen risico in? We leggen het je uit op deze pagina.

Lees meer

Schade aan je spullen

Schade aan je spullen is erg vervelend. Gelukkig kun je je hier goed tegen verzekeren.

Lees meer