Ga naar inhoud

Verzekerde bedragen ongevallenverzekering

Door een ongeluk kan je leven of die van je dierbaren plotseling veranderen. Niet alleen mentaal en fysiek, maar ook financieel. De ongevallenverzekering keert een eenmalig bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden na een ongeval. Standaard ben je gedekt voor deze situaties. Je kiest zelf het verzekerde bedrag voor overlijden en blijvende invaliditeit.

Bij overlijden

Is er sprake van overlijden? Dan keren wij het volledige bedrag van je ongevallenverzekering uit aan jouw erfgenamen. Zij hebben volledige vrijheid in hoe ze deze eenmalige uitkering bij overlijden willen besteden. Goed om te weten: de uitkering wordt niet fiscaal belast. De ongevallenverzekering van Univé biedt twee opties waaruit je kan kiezen.

Keuze 1:€ 10.000
Keuze 2:€ 25.000

Bij blijvende invaliditeit

Raak je blijvend invalide? Dan wordt het verzekerde bedrag uitgekeerd aan jou als verzekerde. Je bepaalt zelf waar je het bedrag aan besteed. Zo kun je het zo goed mogelijk gebruiken voor jouw persoonlijke situatie en behoeften. Met de ongevallenverzekering van Univé heb je bij blijvende invaliditeit keuze tussen twee bedragen.

Keuze 1:€ 75.000
Keuze 2:

€ 150.000

De bedragen voor blijvende invaliditeit zijn maximale bedragen. De werkelijke uitkering kan lager uitvallen en hangt af van hoe ernstig de invaliditeit is. Hier staat meer informatie over de uitkering bij blijvende invaliditeit.

Let op: wij betalen nooit meer dan 100% van het verzekerde bedrag. De exacte details staan in de voorwaarden en in de ongevallenverzekeringskaart.

Bescherm zowel jezelf als je dierbaren tegen de hoge kosten die kunnen ontstaan bij blijvende invaliditeit of overlijden.

Bereken je premie