Ga naar inhoud

3 april 2019

Maak kennis met het team Zuidlaren

We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk. 

Niemand kan zekerheid claimen, maar je kunt er wel met elkaar aan werken. Door in te zetten op samen leren tegenspoed voorkomen, gevolgen beperken en de rest gewoon goed verzekeren. Met elkaar weet en kun je meer dan alleen. Dat is waar wij als team van de Univé locatie Zuidlaren voor staan.

In de praktijk betekent dat we graag wat verder gaan dan goede persoonlijke service verlenen. We zijn niet voor niets dichtbij. Kennis en ervaringen delen waardoor de leden in verbinding met elkaar zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en we samen relevant zijn voor de gemeenschap.

Graag stellen we ons voor:

Mijn naam is Ineke en werk sinds 2004 als adviseur particulieren in Zuidlaren. Het directe contact met de klant levert elke dag weer mooie gesprekken.

In mijn vrije tijd zet ik mij in voor het KWF. Hiervoor organiseer ik de jaarlijkse collecte en dit jaar een mooi 24-uurs wandelevenement de Samenloop voor Hoop 2020. Tijdens het evenement staan we stil bij het Beleven, Meeleven en Doorleven van Kanker. Verder mag ik graag lezen, tuinieren en wandelen.

Mijn naam is Jessica en woonachtig in Anloo. Ik ben sinds 1998 werkzaam als particulier adviseur bij Univé. Met name het persoonlijke contact met onze leden en wat voor ze kunnen betekenen geeft mij voldoening.

Ik ben al vele jaren actief lid van de lokale cliëntenraad van een kinderdagcentrum en probeer de belangen van deze kinderen en hun ouders/verzorgers zo goed mogelijk te behartigen.

Op de derde zaterdag in augustus help ik altijd graag mee aan de Etstoeldag in Anloo. Met de inzet van honderden vrijwilligers keert het gehele dorp één dag terug in de 17e eeuw om een rechtszitting en een jaarmarkt te laten herbeleven. Een aanrader om te bezoeken.

Ik ben Lydian, woon en werk in het prachtige Zuidlaren. Sinds 1999 werk ik als adviseur particulieren bij Univé, een maatschappelijk betrokken bedrijf, wat goed bij mij past. Ik zet mij graag in voor de maatschappelijke activiteiten van Univé.

In mijn vrije tijd kijk ik graag bij onze zoon die voetbalt bij FC Zuidlaren en onze dochter die hockeyt bij HC De Hondsrug. Af en toe loop ik een rondje hard in de mooie omgeving van Zuidlaren. In het verleden was ik actief in de oudercommissie van de basisschool van onze kinderen en bestuurslid van onze Buurtvereniging De Leenakkers.

Mijn naam is Piet, veenkoloniaal van geboorte en woonachtig in Haren. Sinds 1992 ben ik werkzaam vanuit het Univé kantoor in Eelde-Paterswolde. Dit is prachtig mensenwerk en voel me sterk verbonden met de leden van Univé. Vanuit die interesse ben ik graag deelgenoot bij hetgeen er zich in het dorp afspeelt en ben ik enkele jaren voorzitter geweest van de Commerciele Club Eelde.

Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan een zinvol en plezierig leven voor de gemeenschap om mij heen en ben in mijn woonplaats Haren bestuurslid van de Algemene Oranjevereniging “Oranje Nassau” en zet ik mij in voor het KWF. Voor de ANWB in Den Haag ben ik de Provinciaal Consul van Groningen.

Paarden zijn mijn grote hobby. Voorheen was ik actief als ruiter en nu in de  springpaardenfokkerij en voel me een echte hobbyboer.

Mijn naam is Albert en ben geboren en getogen Zuidlaarder.
Ik ben sinds 1987 reeds werkzaam bij Univé, waarvan de eerste 4 jaren bij het voormalige Drents Landbouw Genootschap (DLG) en vervolgens meer dan 20 jaar bij de plaatselijke onderling Univé Zuidlaren wat later door de fusies onderdeel van Univé Noord Nederland is geworden.

Door mijn functie als Relatiebeheerder Zakelijke Markt, werk ik veel in de regio Noord Drenthe met als standplaatsen Zuidlaren en Assen. Door de vele contacten met de relaties, het bijwonen van diverse zakelijke activiteiten en het feit dat ik uit deze regio kom, weet ik wat er zoal speelt binnen het bedrijfsleven.

Ook in het verenigingsleven ben ik actief.  In mijn vrije tijd ben ik als jeugdtrainer verbonden aan de voetbalvereniging FC Zuidlaren en daarnaast ben ik secretaris van de IJsvereniging Zuidlaren

Ik ben Eric en werkzaam als adviseur particulier. Ik vind het leuk om mensen te helpen en wat extra’s voor de leden te doen. Ik houd van een warm contact en probeer goed mee te denken over het voorkomen van risico’s en het beperken van schades. Voorts vind ik het fijn om goed te kijken naar mogelijkheden voor hen als lid van de coöperatie en voor ons als organisatie.

Ik woon samen met mijn vrouw Jolanda en dochter Annelinde in Zuidlaren. Wij wonen tegenover het bos met onze 6 katten en een groot aquarium vol met Afrikaanse cychliden. Ik houd van skiën, leuke uitstapjes met z'n drieën en wandelen in de natuur.

Ik ben Tineke en al vele jaren werkzaam bij Univé. Ik ben begonnen in Assen in een commerciële functie en ik ben nog een tijd gaan “zwerven” in de regio als vliegende kiep. Daarna had ik standplaats Zuidlaren en uiteindelijk werk ik sinds een paar jaar weer in Assen als medewerker acceptatie.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om in de tuin bezig te zijn en te wandelen (de omgeving hier blijft altijd mooi om doorheen te lopen!). Maar met een boek op de bank is ook erg fijn.

Deel dit bericht