Ga naar inhoud

2 augustus 2021Gezondheid

Gratis zonnebrand voor zwembaden en horecagelegenheden

Om je te helpen herinneren hebben we bij verschillende zwembaden en horecagelegenheden in Noord-Nederland zonnebranddispensers geplaatst, waarmee bezoekers zich gratis kunnen insmeren.

De dispensers zijn te vinden op een aantal drukbezochte (buiten)locaties in de regio zoals bij Breeland Recreatie in Annen en De Gouden Leeuw in Zuidlaren.

Met de actie wil Univé Noord-Nederland mensen alert maken op het gevaar van verbranding en langdurige blootstelling aan de zon en zo de kans op huidkanker verkleinen.

Gezondheid voorop
Huidkanker is de meestvoorkomende vorm van kanker in Nederland. Met de zonnebranddispensers hopen we een bijdrage te leveren aan het voorkomen van huidkanker. Want naast verzekeren, richt Univé zich vooral op het voorkomen van risico’s en het beperken van schade. Oók op het gebied van gezondheid.

Bescherm je huid in drie stappen:

  1. Smeren: smeer je huid iedere 2 uur in
  2. Kleren: bedek de huid met kleding, zet een pet op en draag een goede zonnebril
  3. Weren: zoek tussen 12 en 15 uur de schaduw op

Vanaf vandaag zit je ook meer dan goed bij Breeland Recreatie in Annen

Erika Broekema adviseur Ledenzaken & Innovatie overhandigde de dispenser aan Marieke Panneman, gastvrouw, sales en marketing bij Breeland Recreatie.

Eric Schutrups adviseur particulieren overhandigde de dispenser aan Christa Groenbroek, bedrijfsleidster/uitbater bij De Gouden Leeuw in Zuidlaren.

Deel dit bericht