Ga naar inhoud

12 oktober 2021Supporter van Sport

Gezellige en sportieve clubdag Hoogezandlopers

De activiteitencommissie van de hardloopvereniging Hoogezandlopers heeft op 9 oktober 2021 voor haar leden een clubdag georganiseerd bij sportboerderij MV Moves in Tynaarlo.

Door corona is het lange tijd niet mogelijk geweest om samen te trainen waardoor het hoog tijd werd om de onderlinge contacten weer wat aan te halen en de leden te stimuleren om het hardlopen weer te gaan oppakken.

De opkomst was dit jaar erg hoog. Uiteindelijk hebben 46 leden de clubdag bezocht (de vereniging telt ongeveer honderd leden) en alle deelnemers waren aan het eind van de dag ook heel enthousiast over het verloop van de dag.

Om te beginnen was het qua weer een stralende dag zodat we de hele dag buiten in het zonnetje konden doorbrengen. Naast het gezellig samenzijn stond de dag verder in het teken  van een drietal sportieve activiteiten, een barbecue en een verloting van prijzen.

De middag werd geopend door de leden van de activiteitencommissie die vervolgens het programma uitlegden. Er waren drie activiteiten: een lesje Power Yoga, een route met de elektrische loopfiets Lopifit en een parcours die hardlopend moest worden volbracht waarbij tussendoor allerlei oefeningen gedaan moesten worden. De activiteiten duurden allemaal 45 minuten en tussendoor was er gelegenheid om bij te praten onder het genot van zelfgebakken taart en koffie/thee of een ander drankje.

Daarnaast hebben we nog een prijsuitreiking gedaan van de winnaars van de zelf georganiseerde hardloopwedstrijd van de 7KM van Martenshoek. Deze vond plaats op 26 september 2021. Ook zijn nog twee leden die 25 jaar lid zijn van de vereniging in het zonnetje gezet.

De middag is afgesloten met een barbecue en zijn er prijzen verloot die beschikbaar zijn gesteld door allerlei organisaties. Iedereen mocht een kaartje kiezen en in de envelop zat een nummer die correspondeerde met de gewonnen prijs. Aan het einde van het programma kregen alle leden nog een goedgevulde goodiebag mee naar huis.

Deel dit bericht