Ga naar inhoud

17 oktober 2022Supporter van Sport

De afstand lopen die bij je past

Zaterdag 15 oktober 2022 stond voor de 46ste keer de altijd gezellige Zuidlaardermarktloop op het programma. De ochtend begon met de kabouterrun, voor de jongste jeugd tot 6 jaar.

Daarna volgde de prijsuitreiking van de Zuidlaardermarktloop en kregen alle deelnemers een leuk vriendenboekje. Deze werd heel enthousiast ontvangen.

Vervolgens begonnen de wedstrijden van de diverse leeftijdscategorieën. Bij de senioren was zelfs een record deelname van meer dan duizend personen. Ook bij de jeugd is het aantal deelnemers overtroffen. De organisatie deed er alles aan om het iedereen naar de zin te maken.

Onze zakelijk adviseur Albert Luikens uit Zuidlaren heeft de prijsuitreiking van alle categorieën met behulp van mensen uit de organisatie mogen doen. Daarnaast gaf hij het startschot. De cheque ten behoeve van de Wensstichting Drenthe werd zeer enthousiast ontvangen.

Men was ook zeer blij met de donatie van 400 euro van Univé, waardoor het totaalbedrag op 1250 euro kwam te staan. Al met al een zeer geslaagde ochtend.

Zuidlaardermarktloop

De loop wordt georganiseerd door loopgroep de Drentsche Aa en is onderdeel van Loopcircuit de Kop van Drenthe.

Bekijk foto's Zuidlaardermarktloop 2002 - fotograaf: Willy Kitselaar

Deel dit bericht