Ga naar inhoud

22 juni 2023Veilig verkeer

Victor Veilig in jouw buurt in Winsum? Vraag er één aan!

Bij Univé zetten we ons in voor een veilige buurt: voor jong en oud. Dat begint met lekker buiten kunnen spelen, zonder je zorgen te hoeven maken over voorbijrazende auto’s, gevaarlijke oversteken of omgevingen waarin je slecht te zien bent.

Helaas is de werkelijkheid vaak anders. Victor Veilig helpt bij het markeren van onveilige plekken en houdt de omgeving alert. De felgele plastic pop waarschuwt automobilisten voor spelende kinderen en vraagt ze langzamer te gaan rijden. Handig op plekken waar veel kinderen samenkomen, zoals bij speeltuinen, scholen, kinderdagverblijven of een sportvereniging.

“Je ziet een auto aan komen rijden en bij Victor Veilig ineens afremmen. Mensen hebben door dat er kinderen in de buurt kunnen zijn.”

Pim uit Peize

Verkeersveiligheid vergroten met Victor Veilig
Wil jij ook de verkeersveiligheid voor de kinderen in jouw wijk vergroten? Speciaal voor buurten in Winsum stellen we een aantal Victor Veilig-poppen beschikbaar! Via deze link kun je tot en met vrijdag 23 juni een gratis Victor Veilig aanvragen. Wacht niet te lang met aanmelden, want de voorraad is beperkt!

Deel dit bericht