Ga naar inhoud

11 mei 2023Supporter van Sport

Univé Voetbal3Daagse in Winsum groot succes!

Op 1, 2 en 3 mei organiseerde vv Winsum de Univé Voetbal3Daagse. De voetbalvereniging wil graag op een laagdrempelige manier voetbal aanbieden voor iedereen en een maatschappelijke functie vervullen in de regio. Hiervoor werkt vv Winsum samen met Univé Noord-Nederland.

Onder leiding van de ervaren trainers van vv Winsum beleefden de kinderen ontzettend veel (voetbal)plezier. Onder de ongeveer 80 deelnemers waren ook kinderen die geen lid zijn van een voetbalvereniging.

Van linie- tot circuittraining
Op de eerste dag stonden er linietrainingen op het programma, zoals ‘verdedigen als Virgil van Dijk’ en ‘aanvallen als Messi’. De tweede dag stond in het teken van circuittraining: kleurtikkertje, stoeien en bal verdedigen en latjetrap. De twee geweldige dagen werden afgesloten met een eindtoernooi, inclusief natuurlijk de finales!

Foto's
vv Winsum en Univé Noord-Nederland willen alle trainers, overige vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun bijdrage! Zonder hen was de Voetbal3daagse niet mogelijk geweest. De foto's van Sterkenburg Media zijn te vinden op: vv Winsum Univé Voetbal3Daagse.

Deel dit bericht