Ga naar inhoud

18 mei 2020Supporter van Sport

Laten we het samen doen!

Vanaf 11 mei 2020 mogen alle buitensport activiteiten weer opgestart worden. Verenigingen in de regio waren al bezig om scenario's op te stellen hoe ze dit in de 1,5 meter samenleving vorm kunnen geven. 

Om de vereniging te helpen bij het mogelijk maken van het sporten heeft Univé een toolkit ontwikkeld.

Bij voetbalvereniging Winsum zijn de trainingen hervat voor kinderen tot en met 12 jaar. Het enthousiasme onder de kinderen was mooi om te zien! Vanzelfsprekend volgen we de richtlijnen van de overheid en de RIVM om de veiligheid op sportpark Schouwerzijlsterweg te waarborgen. Op basis van de ervaringen van afgelopen week willen we nog graag een aantal aandachtspunten benoemen en jullie op de hoogte brengen van de actuele ontwikkelingen.

Kom zoveel mogelijk op de fiets
Het was afgelopen week erg druk met auto’s op de Schouwerzijlsterweg.  We vragen jullie om zoveel mogelijk op de fiets naar sportpark Schouwerzijlsterweg te komen. Op deze manier kunnen we de verkeersveiligheid met elkaar garanderen.

Volg de aanwijzingen op het sportpark
We hebben, met dank aan maatschappelijk partner Univé, de aanwijzingen op het sportpark verduidelijkt. Met deze aanwijzingen kunnen de kinderen veilig sporten. Volg dus de aanwijzingen op het sportpark. 

Training voor kinderen van 13 tot en met 18 jaar en senioren
Er wordt gewerkt aan trainingsschema’s voor kinderen van 13 tot en met 18 jaar en voor senioren. Zodra hierover meer bekend is wordt dit gecommuniceerd.

Het eerder gecommuniceerde trainingsschema blijft tot die tijd van kracht. Dit trainingsschema en de belangrijkste regels zijn hieronder nog een keer weergegeven.

Toezichthouders
We zoeken nog een aantal toezichthouders voor tijdens de trainingen op in ieder geval de maandag- en de woensdagavond tussen 17.30 en 19.00 uur. Als je interesse hebt kan je een mailtje sturen naar: bestuurslidjeugd@vvwinsum.nl.

Laten we het samen doen!

Deel dit bericht