Ga naar inhoud

16 mei 2022Supporter van Sport

Hardloopwedstrijd door omgeving van Feerwerd

Helaas stonden we twee jaar stil door corona maar op 8 mei 2022 was er weer de mogelijkheid voor een nieuwe Dikke Tien Runn. Ook dit jaar weer op Moederdag gehouden.

Het parcours van de run loopt langs de Allersmaborg over de sluis bij Aduarderzijl en door het mooie landschap met uitzicht op de wierde van Ezinge.

De loop bestaat uit 5, 10 km en kidsrun. De inschrijvingen verdubbelden ten opzichte van de vorige keer en de reacties van de lopers waren unaniem lovend. Vele positieve reacties op diverse sociale media en van de bezoekers en lopers na afloop van de run.

Na de realisatie van outdoor sportpark de Dikke Tien in Feerwerd ontstond al snel de wens een hardloopwedstrijd te organiseren. In 2019 was de eerste run. De reacties van de lopers waren zo enthousiast over het parcours dat een vervolg niet uit kon blijven.

De organisatie van de Dikke Tien Runn heeft besloten dat we elk jaar op Moederdag de run gaan organiseren. Elk jaar willen we er een tandje bij doen in organisatie, deelnemers en randprogramma. Kortom, we hebben ambities en hopen ook de komende edities Univé weer als partner te mogen betrekken.

Deel dit bericht