Ga naar inhoud

26 september 2022

Scouting zoekt bestuurslid

Scouting Weststellingwerf wil een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van meiden en jongens. We doen dat door het organiseren van uitdagende actviteiten. Ons bestuur heeft nu een vacature voor een nieuw lid.

We zijn een fijne groep waar overleg en gezelligheid hand in hand gaan. Neem contact met ons op via de chat op de Facebookpagina of email: scoutingweststellingwerf@ziggo.nl.

Bekijk de vacure.

Scouting Weststellingwerf

Scouting Weststellingwerf wil een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van meiden en jongens, door middel van het aanbieden van uitdagende activiteiten. We doen dit met de kernwaarden van scouting wereldwijd: leren door te doen, werken in subgroepen, ondersteuning door volwassenen, werken in thema, met oog voor tradities en door het volgen van de Scoutwet.

Scouting Weststellingwerf volgt hierbij de doorlopende leerlijn van scouting Nederland, waardoor de jeugdleden steeds zelfstandiger worden, steeds meer meedenken over de opkomsten, met steeds meer verantwoordelijkheid en uiteindelijk bijvoorbeeld kunnen doorgroeien naar een functie als leidinggevende bij een speltak.

Bij Scouting Weststellingwerf Wolvega zijn we positief, respecteren we onszelf en de anderen, zijn we eerlijk en staan we midden in de maatschappij. Waar mogelijk sluiten we aan bij regionale, landelijk of internationale activiteiten en kampen om samenwerking met en kennis over anderen te bevorderen. We dagen onze jeugdleden uit om net dat stapje verder te gaan, zodat boven zichzelf uitstijgen en zich verder ontwikkelen dan ze dachten te kunnen.

Meer informatie over Scouting Weststellingwerf kun je vinden op de website van Scouting Nederland.

Deel dit bericht