Ga naar inhoud

Samen in Westerkwartier

Zekerheid mét oog voor elkaar.

27 mei 2023Met elkaar

Mantelzorger? Win kaarten voor het Hello Festival

Van Madness en Nena tot Suzan & Freek en Kris Kross Amsterdam: het programma van Hello Festival – zaterdag 10 juni in Emmen - biedt voor elk wat wils. Speciaal voor mantelzorgers hebben wij 5 x 2 kaarten beschikbaar. Ken jij een mantelzorger die een leuk dagje uit verdient? Of zorg jij zelf voor een dierbare? We horen het graag!

2 januari 2023Met elkaar

Beweegpark draagt bij aan saamhorigheid in Oostwold

In een dorp van zevenhonderd inwoners is het belangrijk om de saamhorigheid te stimuleren. En hoe kan dat beter dan door samen te bewegen?

10 november 2022Met elkaar

Na tuinieren het gereedschap veilig opbergen

Buurtmoestuin ‘De Gruine Stee’ in Zuidhorn heeft op 5 november 2022 een schuurtje gekregen waarin het gereedschap en voorraad kan worden opgeslagen en afgesloten.

16 juni 2022Met elkaar

Uitbreiding van een fijne en veilige speelomgeving in Lutjegast

Abel Tasman, de bekende ontdekkingsreiziger, werd geboren in Lutjegast. Het dorp laat nog steeds mensen graag dingen ontdekken. Met een prachtig natuurgebied inclusief de Groene Dorpsploats.

5 april 2022Met elkaar

Vluchtelingen pakken hun leven weer op bij Hayema Heerd

De kinderen gaan hier naar school en een drietal mannen zijn aan het werk bij een klussenbedrijf. Ze krijgen Nederlandse les van vrijwilligers en helpen met klusjes in en om de kampeerboerderij.

21 maart 2022Met elkaar

Scholieren in Zuidhorn maken de buurt schoon

Groep 7a en 7b van geval Basisschool Het Anker in Zuidhorn stonden op dinsdag 15 maart 2022 om 12.30 uur al vol energie en zeer gemotiveerd in de startblokken om samen die middag in de omgeving van hun school  het zwerfafval eens grondig op te ruimen.

15 maart 2022Met elkaar

Samen klussen aan de kinderboerderij

De dag startte zaterdag 12 maart 2022 zonovergoten voor de dierenweide in Oldehove. De kinderboerderij heeft een belangrijke functie.

21 december 2021Met elkaar

Waardering voor trouwe leden

Blij verrast werden 25 kerststukken in ontvangst genomen door leden die lang en trouw lid zijn van Univé Noord-Nederland.

6 december 2021Met elkaar

Controles fietsverlichting maakt mensen bewust

In Tolbert werden 30 november 2021 tientallen fietsers gecontroleerd op de fietsverlichting. Slechts bij een enkeling was deze niet op orde. Een mooie score!

Contact met Univé Leek

Neem contact op

Bericht aanleveren

Geef uw reactie

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak