Ga naar inhoud

4 maart 2021Ondernemen

Genieten van ambachtelijke streekproducten

Mirjam en Hilde van Noordergeheim houden van boerderijwinkels! Je vindt er altijd ambachtelijke streekproducten die je nergens anders kunt krijgen.

Op zondag 28 februari 2021 ontdekten ze op een prachtige plek aan de waddenkust in Broek, net onder Pieterburen, Zorgboerderij Pieterburen. Daar wonen en werken mensen met een zorgvraag. Stichting Keroazie exploiteert de zorg op zorgboerderij Pieterburen. Dit betreft beschermd wonen en dagbesteding.

Daarnaast is er een gezellige boerderijwinkel, een klein lunchcafé, een ambachtelijke kaasmakerij, terras met trampoline, speelauto en schommels.
Ze verkopen er heerlijke kaas van eigen geiten (die met mosterd en peper is superlekker) maar er is ook (zelfgemaakte) jam, mosterd, vruchtensap en vlees. En vanaf woensdag zijn er weer softijsjes van geitenmelk te verkrijgen, jummie!

Achter de grote poort op de parkeerplaats zijn de stallen. Hier bevinden zich de  melkgeiten, kune kune varkens, pony's, de eenden en de kippen. Er zijn dit jaar al allemaal geitenlammetjes geboren! Wil je de dieren bezoeken dan betaal je in de winkel 1 euro per persoon.

De winkel, kaasmakerij en boerderij zijn elke dag open van 12-16 uur.

Meer informatie: https://zorgboerderijpieterburen.vpweb.nl

Hilde en Mirjam, bourgondische Noorderlingen met een neus voor geheime adressen. Zij houden van eten, koken, tuinieren, rommelmarkten, styling en ambachtelijkheid.
Lees meer over hun activiteiten >>

Instagrampagina Noordergeheim

Deel dit bericht