Ga naar inhoud

Samen in Uithuizen

Zekerheid mét oog voor elkaar.

24 februari 2022

Laat je bijzondere spullen taxeren tijdens onze Taxatiedagen

Ieder voorwerp heeft zijn verhaal. Toch hebben we meestal niet door wat voor bijzonderheden we in huis hebben. Daarom organiseert Univé Noord-Nederland verschillende gratis Taxatiedagen. Heb jij gouden of zilveren voorwerpen en sieraden of andere bijzondere spullen in huis? Geef je dan op voor de Taxatiedag in Uithuizen.

19 oktober 2020

Een kijkje in het leven op een Groninger borg in de 18e eeuw

De Menkemaborg is een kasteelmuseum, gelegen te Uithuizen in het noordoosten van de provincie Groningen. Het museum is een volledig ingericht huis met een authentiek interieur en bijzondere voorwerpen.

5 oktober 2020

Biologisch vlees voor en door het dorp

In het najaar 2020 openen Edwin en Petra Spa hun slagerij Waddenslager in Uithuizermeeden. Dat het echtpaar de slagerij van het dorp kon voortzetten, hebben ze grotendeels aan de inwoners te danken. Via een crowdfundingsactie werd namelijk zo’n 210.000 euro binnengehaald. Een groot deel van dat bedrag werd ingelegd door inwoners.

28 februari 2019

Maak kennis met het team in Uithuizen

We zijn een coöperatieve vereniging opgericht door onze leden. Binnen onze relatie draait het om samen waarborgen wat je dierbaar is, zonder winstoogmerk.