Ga naar inhoud

Samen in Noordenveld

Zekerheid mét oog voor elkaar.

20 december 2021

Vijftig jaar lid van Univé

Blij verrast werden 25 kerststukken in ontvangst genomen door leden die gemiddeld vijftig jaar lid zijn van Univé. De decoraties werden geleverd via kantoor Roden en ingekocht bij Univé-relatie Flowers @ Lifestyle.

23 juni 2021

Hallo, ik mag u een kop mosterdsoep aanbieden!

Actie Soep op de Stoep is een maatschappelijke actie die 'zij die zich soms vergeten voelen' verrast met een maaltijd en een luisterend oor. Op vrijdagmiddag 18 juni 2021 hebben zes medewerksters van Univé Noord-Nederland de laatste ronde ‘Soep op de Stoep’ voor hun rekening genomen. De door Welzijn in Noordenveld gestarte (corona) actie heeft er voor gezorgd dat er de afgelopen zeven maanden zo’n 500 koppen soep bij mensen die het verdienden zijn bezorgd.

3 juni 2021

Openluchtbad klaar voor het zwemseizoen

Zaterdag 29 mei 2021 is er in het kader van NL Doet geklust door Anja, Edwin, de beide Nicole’s en Nicolet, medewerkers van Univé Noord Nederland regio Noordenveld bij het openlucht zwembad in Veenhuizen. Het is een gezellig, kleinschalig, kindvriendelijk zwembad dat waterpret biedt voor jong en oud. Het zwembad is het oudste openluchtbad van de provincie Drenthe. (Sinds 1936). In 2010 is het zwembad uitgeroepen tot het zwembad van het jaar in Drenthe. 

20 mei 2021

Samen voor een verkeersveiligere buurt

Het is een opvallende verschijning in veel straten: Victor Veilig. De herkenbare, fluorescerende plastic pop attendeert weggebruikers op (spelende) kinderen in de buurt. En dat het werkt, ervaart ook Pim Inberg uit Peize. Sinds kort heeft hij namelijk twee Victor Veilig-poppen voor het huis staan.

20 mei 2021

Vrolijke gezichten en extra genieten

Op zaterdag 15 mei 2021 hebben de cliënten van de Hullen kunnen genieten van een gezellige BBQ op de afdeling. Het was heel fijn om na een hele zware periode van Coronaperikelen een feestelijke en zorgeloze dag te hebben. Even de rest vergeten en genieten van het moment.

20 april 2021

Op gezonde afstand zwerfvuil verzamelen op de jaarlijkse opschoondag

Gezien de omstandigheden wilde de Gemeente deze actie op 17 april 2021 in Roderwolde annuleren, maar bij Dorpsbelangen was de behoefte om dit nu juist wel te organiseren. Op gezonde afstand buiten aan de wandel en tegelijk zwerfvuil verzamelen.

24 december 2020

Samen en Doen

Mooie begrippen die het leven zoveel fijner maken 💙!
Een jaar geleden was er een brand bij de voedselbank.

8 juni 2020

Genieten van muziek

Bewoners van zorginstelling De Hullen in Roden kunnen nu zelf muziek luisteren. Een medewerkster vertelt: "Het is heerlijk om nu continu muziek te kunnen draaien zonder dat er steeds iemand moet zijn om de muziek te regelen of met reclames tussendoor."

2 juni 2020

Genieten van elkaar met een hapje, drankje en muziek

Op zaterdag 23 mei 2020 heeft afdeling de Esmarke van Interzorg locatie de Hullen een heerlijke BBQ aangeboden gekregen. Wat een kadootje was die middag. Het was even spannend of het weer geen roet in het eten zou gooien maar gelukkig scheen het zonnetje en konden diegenen die dat wilden lekker buiten zitten. Die ochtend kwam de slager uit Norg in de ochtend alles voor een complete BBQ brengen. Het zag er allemaal heerlijk uit, bewoners waren vooral onder de indruk van de prachtig opgemaakte schaal salades.

Contact met Univé Appingedam

Neem contact op

Bericht aanleveren

Geef uw reactie

Afspraak met een adviseur

Maak een afspraak