Ga naar inhoud

30 mei 2022Ledenorganisatie

We zijn verhuisd!

We hebben een nieuwe plek! Je bent vanaf woensdag 1 juni 2022 meer dan welkom in onze Univé-winkel aan de Eendrachtstraat 1. In het centrum van Meppel zijn we nog eenvoudiger te bezoeken.

Onze nieuwe winkel ligt een stuk centraler. Zo kun je tijdens het winkelen even binnenstappen voor advies, om je verzekeringspakket door te nemen of voor een gezellig praatje. Daarnaast hebben we de winkel volledig aangepast aan onze lokale en coöperatieve waarden. De winkel heeft daarmee een totaal nieuwe ‘look & feel’.

Ruimte voor activiteiten
Dat betekent dat de winkel zo is ingericht dat het ook mogelijkheden biedt voor onze leden en verenigingen en organisaties. Alle meubels zijn verrijdbaar, waardoor we de ruimte makkelijk kunnen ombouwen. Handig als we bijvoorbeeld een ledenavond of AED-training organiseren of een spreekuur of vergadering. Hoe dat er in de praktijk uitziet? Je bent van harte welkom in onze winkel om het met eigen ogen te zien!

Activiteiten voor jong en oud
Om de opening van de nieuwe winkel te vieren organiseren we van 14 tot en met 17 juni allerlei activiteiten. Zo kunnen kinderen rondrijden in een treintje en een lekker ijsje krijgen. Daarnaast is er een taxatiemiddag en een AED-training en komt er een jurist langs om jouw juridische vragen te beantwoorden. Ook organiseren we een speciale ledenavond over mantelzorg.

Deel dit bericht