Ga naar inhoud

11 november 2021Ondernemen

Leerzame workshop over hoe je zelf je zaken online regelt

SeniorWeb Meppel heeft op dinsdagochtend 26 oktober en donderdagavond 4 november 2021 twee workshops georganiseerd over Mijn Univé.

Binnen deze persoonlijke, beschermde online omgeving kan iedereen zelf zijn zaken regelen.

Eén participant had speciaal voor deze bijeenkomst een smartphone gekocht ter vervanging van haar oude telefoon met alleen cijfertoetsen. Een enkele deelnemer had al enige ervaring met de Mijn Univé-omgeving, maar voor de meesten was het een nieuwe ervaring.

Voor de pauze werden de deelnemers meegenomen in de mogelijkheden van Mijn Univé particuliere schadeverzekeringen en na de pauze in die van Mijn Univé Zorg.

Tijdens en na de presentatie, op 26 oktober in handen van Jaco Bosman met hulp van Marianne Tol en 4 november verzorgd door Murat Kizil met hulp van Marja Borgdorff, was er tijd en ruimte voor het stellen van productinhoudelijke vragen.

Voorbeelden hiervan zijn de dekking op een autoverzekering als je iemand anders laat rijden, startkorting bij de aanschaf van een tweede auto, overdracht van schadevrije jaren bij het overlijden van de partner en zorgvragen.

De medewerkers vonden het leuk om de participanten op deze manier in de online omgeving mee te nemen. De aanwezigen vonden het leerzaam, er ging voor sommigen een wereld open en zij zullen vaker inloggen om er meer vertrouwd mee te raken.

SeniorWeb Meppel
SeniorWeb Meppel maakt de digitale wereld toegankelijk voor iedereen die daar hulp bij kan gebruiken. Zij wil alle volwassenen de vele mogelijkheden van de computer en het internet laten ervaren.

Meer informatie over SeniorWeb Meppel 

Deel dit bericht