Ga naar inhoud

11 juni 2019Supporter van Sport

Jongens en meisjes strijden voor het kampioenschap!

Schoolkorfbal is de nummer één schoolsport waar jongens en meisjes in één team samen kunnen sporten.

Met schoolkorfbal stimuleer je kinderen te sporten, maken ze kennis met korfbal en kunnen enthousiastelingen eenvoudig doorstromen naar een korfbalvereniging in de buurt.

Bijna 400 kinderen uit Meppel en omgeving deden op 22 mei 2019 mee aan het Regionaal Schoolkorfbaltoernooi.Het was een sportieve middag waar werd gestreden om het kampioenschap. Daarnaast konden de teams een korfbalclinic volgen van toptrainers, zich even uitleven op het springkussen, een teamfoto laten maken of nieuwe energie opdoen met wat drinken en fruit. Alle kinderen gingen met een aandenken naar huis.

De organisatie lagin 2018 en 2019 bij Dos’46. Een vereniging met ruim vierhonderd leden, waar plezier voor jong en oud wordt gecombineerd met sportieve prestaties. Met de positieve uitstraling is de club al jarenlang de trots van het korfballende noorden en de talentvolle selectie doet er alles aan om ook op het veld weer terug te komen op het hoogste platform. 

Kijk voor meer informatie: http://www.dos46.nl

Univé vindt het belangrijk dat medewerkers zich lokaal inzetten voor de maatschappij. Zo mag iedere medewerker 1x per jaar een budget inzetten bij een club waar hij/zij bij betrokken is. 


Jordy is trainer bij DOS’46 en nauw betrokken bij de vereniging en heeft zich ingezet voor het schoolkorfbaltoernooi in Meppel en zorgde onder andere voor fruit, ranja en ijsjes voor de ruim 400 kinderen die meededen.

Deel dit bericht