Ga naar inhoud

26 april 2021Supporter van Sport

Hesjes voor het hockeyteam

De Meppeler Hockeyvereniging (MHV) is een club waar de familiecultuur belangrijk is ofwel: hockeyen in een veilig sportklimaat voor iedereen die graag wil hockeyen.

Marja Borgdorff, Management Assistente bij Univé Noord-Nederland, zette haar persoonlijk sponsorbudget in bij deze club waar haar veertienjarige dochter hockeyt.Marja verricht af en toe hand- en spandiensten bij De Meppeler Hockeyvereniging (MHV) en haar dochter hockeyt er al sinds 2014. Ze zijn dan ook echt betrokken bij de club. Het sponsorbudget is ingezet voor nieuwe, felgekleurde, trainingshesjes mét het logo van Univé. De hesjes kunnen worden gebruikt tijdens trainingen of toernooien. Op de hesjes staan geen namen of nummers, hiermee zijn ze altijd inzetbaar.

Marja vindt het een prachtig initiatief van haar werkgever dat medewerkers hun persoonlijk sponsorbudget mogen inzetten voor een vereniging waar zij actief zijn!

Maandag 19 april 2021 zijn de hesjes enthousiast in ontvangst genomen door de vrolijke meiden van C1, vergezeld door Richard Bruins van de Sponsorcommissie.

Deel dit bericht