Ga naar inhoud

2 februari 2021Ledenorganisatie

Met elkaar, voor elkaar

Hoewel er veel verdrietige dingen gebeuren tijdens de coronacrisis, laten mensen ook grote saamhorigheid zien. Activiteiten die mooie verhalen opleveren en na deze periode nog lang van waarde zijn.

Ze laten je voelen dat je samen sterk staat en we met elkaar moeilijke momenten de baas kunnen zijn.

Het brengt ons ook terug bij onze roots. Elkaar helpen bij het voorkomen en het beperken van leed en ons gezamenlijk wapenen tegen ongeluk. Daarom hebben Univé medewerkers de ruimte gekregen om hun rol in de samenleving te pakken en een luisterend oor te zijn: Wat kunnen we als Univé voor onze leden betekenen? En dan gaat het niet zozeer om het geven van geld. Dat vinden we eigenlijk te makkelijk. We willen er écht zijn door zichtbaar en benaderbaar te zijn. Dus met helpende handen dichtbij, onze creativiteit en onze netwerken.

Veel lokale verhalen zijn de afgelopen periode gedeeld op ons online ‘Samen in’ verenigingsnetwerk. Deze hebben we voor ons gehele werkgebied in Noord-Nederland samengebracht in de tweede editie van het magazine ‘Met elkaar’.

Dit keer konden leden aangeven het magazine ook graag per post te willen ontvangen. Medewerkers zijn op pad geweest om deze bij leden in hun eigen regio te bezorgen. Wilt u het magazine ook thuis ontvangen? Mail uw naam en adresgegevens naar met-elkaar@unive.nl. Maar let op! Op is op.

De online versie kunt u hier lezen>>

Deel dit bericht