Ga naar inhoud

Samen in Haren

Zekerheid mét oog voor elkaar.

1 juni 2023Ledenorganisatie

Na 43 Univé-jaren gaat bestuurder Jan Mossel met pensioen

Een leven lang werken bij een verzekeraar? Het was wel het laatste wat Jan Mossel had verwacht. Na ruim 43 jaar neemt de Bestuurder Financiën & Bedrijfsvoering en HR van Univé Noord-Nederland afscheid. In een interview blikt hij terug en vertelt hij over zijn bijzondere plannen voor na zijn pensionering. “Het was een voorrecht om dit allemaal te mogen doen.”

27 mei 2023Met elkaar

Mantelzorger? Win kaarten voor het Hello Festival

Van Madness en Nena tot Suzan & Freek en Kris Kross Amsterdam: het programma van Hello Festival – zaterdag 10 juni in Emmen - biedt voor elk wat wils. Speciaal voor mantelzorgers hebben wij 5 x 2 kaarten beschikbaar. Ken jij een mantelzorger die een leuk dagje uit verdient? Of zorg jij zelf voor een dierbare? We horen het graag!

13 december 2022Wonen

De energieprijzen zijn torenhoog. Wat nu?

De energieprijzen zijn de afgelopen periode enorm gestegen. Ondanks het prijsplafond en de compensatieregelingen, blijven we voor een flinke uitdaging staan.

26 oktober 2022Gezondheid

Volg de gratis workshop kinder-EHBO

Op woensdag 15 november 2022 bieden we in  de Brandweerkazerne in Bierum een gratis workshop kinder-EHBO aan.

8 juni 2022Gezondheid

Gedragsverandering is echt een uitdaging

Ondanks de enorme gevolgen en impact wat het coronavirus te weeg brengt, vind ik het wel heel mooi om te zien hoe actief iedereen op eens is.

3 mei 2022Wonen

Spelend leren over gevaren in en om het huis

Hoe maak je kinderen bewust van veelvoorkomende ongelukken in en om het huis? Het is een belangrijk thema, maar niet erg interessant voor de meeste kinderen.

2 mei 2022Gezondheid

Genieten van de zon? Bescherm jezelf!

De terrassen zitten weer vol en de buitenbaden zijn weer open. Dat kan maar één ding betekenen: de zon schijnt! En hoe lekker dat ook is, soms genieten we er iets te veel van.

23 december 2021Met elkaar

Kerstactie verblijdt 74 dak- en thuislozen met warme winterjas

In een prachtige Kever en als echte kerstmannen en -vrouwen trokken we op zaterdag 18 en zondag 19 december 2021 door Drenthe en Groningen om mensen te verrassen met kerstpakketten.

7 december 2021Gezondheid

Ben jij één van die 5 miljoen mantelzorgers?

In Nederland geven zo’n 5 miljoen mensen mantelzorg. Dat kan aan een ouder of een partner zijn, maar ook aan een gehandicapt kind of een andere dierbare.