Ga naar inhoud

Samen in Haren

Lees hier het laatste nieuws uit uw regio.

Filter op:

8 juni 2022

Gedragsverandering is echt een uitdaging

Ondanks de enorme gevolgen en impact wat het coronavirus te weeg brengt, vind ik het wel heel mooi om te zien hoe actief iedereen op eens is. Wat een sportiviteit op straat, fietsers, wandelaars, hardlopers, skeeleraars, fitness, bootcampers, et cetera. Ik word hier ontzettend blij van.

15 maart 2021

Voor een schone en veilige buurt

Op zaterdag 20 maart 2021 deden ruim 30.000 mensen mee aan de Landelijke Opschoondag. Zij maakten zo’n 4500 gebieden zwerfafvalvrij. Want zwerfafval verdwijnt alleen wanneer iemand het opruimt. Niet alleen particulieren van jong tot oud namen deel aan de opschoonacties, ook scholen, bedrijven, verenigingen, (sport)clubs en gemeenten staken de handen uit de mouwen.

9 december 2020

Een moderne en bloeiende sportvereniging om trots op te zijn

Be Quick behoort tot de oudste sport verenigingen van Nederland. Opgericht op 10 april 1887 heeft zij inmiddels een zeer bewogen geschiedenis achter de rug, want Be Quick was in alle tijden nadrukkelijk aanwezig. Die geschiedenis komt tot uitdrukking in een rijke historie.

17 augustus 2020

Uitnodiging taxatiedag 17 oktober 2020

In september, oktober en november 2020 organiseert Univé Noord-Nederland voor haar klanten negen gratis taxatiedagen op diverse locaties.

8 juni 2020

Fit to Fly, stewardess

Al 20 jaar vliegt Frouke, met veel plezier, voor de grootste luchtvaartmaatschappij van Nederland. Daarnaast is ze getrouwd en moeder van 2 kinderen van 11 en 12 jaar.

27 april 2020

Het oranjegevoel

Piet Panman is in het dagelijks leven assurantieadviseur, maar is daarnaast op diverse manier maatschappelijk actief. Hij maakt deel uit van het bestuur van de Oranjevereniging Haren en voelt zich betrokken bij het Koninklijk huis. Vanaf zijn jeugd heeft Piet al een voorliefde voor paarden en is hij actief geweest als ruiter tijdens springwedstrijden. Winst tijdens het Indoor Veendam, tegenwoordig Internationaal Concours Hippique Groningen, blijft een van zijn mooiste sportherinneringen.

12 december 2019

Gezond zijn en blijven begint bij jezelf

Dat was de boodschap die de presentaties met elkaar verbond tijdens de thema avond Zorg en Gezondheid op 11 december 2019 in Paterswolde.

4 november 2019

Themamiddag Zorg en Gezondheid

Op vrijdag 29 november 2019 is een voorlichtingsmiddag gehouden in Haren over zorg en gezondheid.