Ga naar inhoud

13 mei 2019Wonen

Bijzondere voorwerpen en verhalen en informatie over veilig wonen

Op zaterdag 1 juni 2019 was er een taxatie- en informatiedag bij Univé in Haren. Tijdens deze dag konden klanten hun eigen waardevolle voorwerpen laten taxeren door deskundigen Edwin Schepers, Geert Ziengs en Henk Sprink.

Daarnaast werden de aanvullende abonnementsdiensten over veilig wonen toegelicht. 

In verband met de jaarmarkt was de wegomleiding langs ons kantoor. Dit leverde extra verkeersdrukte, maar ook mooie gesprekken op.

De groene loper lag uit en iedereen werd buiten ontvangen en naar binnen begeleid waar een kopje koffie en koek klaar stond.Daarna begeleidde de taxateur hen en werden de persoonlijke kostbaarheden bekeken. Zo werd een schilderij van een gezelschap in Parijs bestudeerd. De eigenaresse wilde graag meer informatie over dit schilderij.  Ze had het schilderij gekocht omdat het er gezellig uitzag. Het schilderij blijkt in Parijs gemaakt te zijn door academici. Zij verzamelden altijd op de markt om met elkaar eenvoudige schilderijen te maken van bezoekers op het plein. Helaas kon de naam van de schilder niet ontcijferd worden.Alle aangeboden voorwerpen werden zorgvuldig bekeken en onder de loep genomen.Variërend van prachtige ploeg schilderijen, zilveren munten, vazen, aquarellen, sieraden, en zelfs een schilderij van een indiaan met haar.

Het was een dag die zeker voor herhaling vatbaar is.

Zie hieronder een foto-impressie:

Deel dit bericht