Ga naar inhoud

29 april 2024Supporter van Sport

Zwembad Hoogkerk viert opening seizoen

Zwembad Hoogkerk is weer geopend! Met het lekkere weer van deze week een perfecte timing. Het zwembad viert de opening van het seizoen met twee leuke extra’s: een zonnebranddispenser met gratis zonnebrand voor bezoekers en vijftig gratis toegangskaartjes voor stichting Quiet.

Beide acties zijn het resultaat van een samenwerking met Univé Noord-Nederland. Sinds dit seizoen zijn we namelijk als Supporter van Sport aan het zwembad verbonden. Als verzekeraar zonder winstoogmerk, investeren we het geld dat overblijft in de lokale samenleving. Dat doen we door bijvoorbeeld als partner verbonden te zijn aan sportieve of maatschappelijke evenementen en door beweegactiviteiten te ondersteunen.

Gratis zonnebrand
Met de dispensers willen we mensen alert maken op het gevaar van verbranding en langdurige blootstelling aan de zon en zo de kans op huidkanker verkleinen. Om gasten te wijzen op het belang van zonnebrand, voorzien we dit voorjaar ruim tachtig buitenbaden, horecagelegenheden, speeltuinen en andere openbare plekken in Noord-Nederland van een zonnebranddispenser.

Toegangskaartjes voor stichting Quiet
Daarnaast hebben we vijftig toegangskaarten voor het zwembad gekocht. Deze kaarten zijn geschonken aan Stichting Quiet. Stichting Quiet biedt Hoogkerkers die leven in armoede gratis producten en diensten van lokale ondernemers. “Ik ben superblij dat we zo een flink aantal gezinnen een leuke, onbezorgde dag in het zwembad kunnen aanbieden”, reageert Jolanda Maassen van de stichting.

Deel dit bericht