Ga naar inhoud

21 april 2020Ondernemen

Werken voor je pizza

Wie kent het restaurant Il Lago niet?! Een prachtig restaurant aan het paterswolde meer met heerlijk eten. Echter moesten zij net als alle andere restaurants hun duren sluiten.

En dan komt het echte ondernemerschap naar boven want je moet in deze tijden creatief zijn en jezelf laten zien. En dat is wat ze bij Il Lago doen, ze zijn druk met de online marketing van hun bedrijf en hebben een bezorgservice en online webshop ontwikkeld waar mensen gerechten kunnen bestellen. Daarnaast spelen ze met een leuke campagne in op het thuis werken van vele mensen. 'Het thuis pizza bakken pakket' voor €7,50 per pizza, te bestellen via e-mail.

Pino en Daniel stimuleren wel om te blijven werken voor die pizza, letterlijk en figuurlijk. Want hun filosofie is als je fit blijft en een goede weerstand hebt, kun je het gevecht tegen het coronavirus aangaan. Anders ben je bij voorbaat al verslagen!

Wat zij zelf doen om het virus tegen te gaan is veel bewegen. Op de zaak hebben ze apparatuur aangeschaft om hun dagelijkse beweging te krijgen, natuurlijk met de 1,5 meter afstand. Een hometrainer, crosstrainer en matjes plus gewichten. 

Pino en Daniel Camera

Deel dit bericht