Ga naar inhoud

19 januari 2021Met elkaar

Warmte en ontspanning tijdens de kerstdagen

Het is geen gemakkelijke tijd. Daar zijn we het allemaal wel over eens. Onze werelden zijn kleiner en onze dierbaren zien we een stuk minder. Een knuffel geven is er ook even niet meer bij.


Om extra warmte te geven tijdens de kerst, heeft Univé Noord-Nederland naar bijna 800 relaties uit de omgeving Paddepoel een kerstkaart gestuurd, met naast een warme kerstgroet een woordzoeker waarmee er kans gemaakt kon worden op leuke prijzen. Want puzzelen is niet alleen fijn, maar ook ontspannen.

Maar liefst 92 relaties stuurden de juiste inzending in. De oplossing was: Univé wenst u fijne feestdagen. De hoofdprijs ging naar mevrouw Tak en de 2e prijs ging naar de heer Van der Schuur. Beiden waren blij verrast met het pakket wat was samengesteld door lokale ondernemers uit het winkelcentrum Paddepoel. Daarnaast zijn nog 15 relaties extra verrast met een Tony Chocolonely reep.

We willen alle deelnemers bedanken voor hun deelname en hopen in de toekomst u te kunnen verblijden met soortgelijke acties.

Deel dit bericht