Ga naar inhoud

2 april 2024Met elkaar

Van Groninger mosterdsoep tot een overheerlijke ijstaart

Een gezellig etentje met leeftijdsgenoten, een bingo met leuke prijzen en de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten of gezellig bij te kletsen met oude bekenden: dat was het wijkdiner in verzorgingshuis Bernlef in Groningen!

Wat er op het menu stond? Groninger mosterdsoep, verschillende stamppotten en een overheerlijke ijstaart. Natuurlijk mocht een lekkere paastraktatie niet ontbreken!

Onvergetelijke avond geven
Het wijkdiner was een initiatief van Univé Noord-Nederland en werd mede mogelijk gemaakt door partners als Slagerij Oosterhof, de Zuivelhoeve en Albert Heijn Paddepoel. Omdat we samen alles net wat mooier kunnen maken hebben we onze krachten gebundeld om senioren een onvergetelijke avond te geven!

"Alleen maar blije gezichten"
Christa Bollegraaf van MartiniBusiness hielp mee tijdens het wijkdiner. “Het wijkdiner was een groot succes”, blikt ze terug. “Wat een prachtig initiatief van Univé Noord-Nederland met als doel dat leeftijdsgenoten elkaar kunnen ontmoeten en samen genieten van een gezellige middag. Dit alles met een te gekke bingo met hele mooie prijzen en een heerlijk diner. Het was een mooie middag met alleen maar blije gezichten. Fantastisch om hieraan mee te mogen werken.”

Deel dit bericht