Ga naar inhoud

27 mei 2021Ondernemen

Theorie in de praktijk brengen

De Anner Award is dé competitie voor studentondernemers in Noord-Nederland. Alle studenten uit Groningen, Friesland of Drenthe met een bedrijfsidee of lopende onderneming kunnen meedoen!

De competitie bestaat uit een selectieronde, kwalificatieronde, masterclass en publieke finale. Tijdens de competitie staan er vijf pijlers centraal: motivatie, innovatie, presentatie, schaalbaarheid & haalbaarheid.

In 2021 konden meer dan 300 kijkers tijdens de finale-avond online zien dat Jojanneke Wolthof de jury- én publieksprijs mee naar huis heeft genomen. De jury noemde haar "veelbelovend"en roemde haar moed. Dat Jojanneke haar idee heel wat te weeg heeft gebracht, was de dagen na de finale-avond goed te merken. Jojanneke zat op vrijdag in Noord Vandaag (een tv-programma van RTV Noord), de radioshow van RTV noord, heeft een mooi artikel in het Dagblad Van Het Noorden en op de website van RTV Noord gekregen. Een hele terechte winnaar dus. De andere twee finalisten Behestha Doestzada van GeriaMove en Mark Haytema van Ikmaakjefiets hadden ook een prachtige pitch.Bekijk de finale 2021 hieronder:De Anner Award is in maart 2011 opgezet door het netwerk rond Anner van der Mheen. Anner van der Mheen was een bijzondere ondernemer/student aan de Hanzehogeschool Groningen, met een geheel eigen aanpak gekenmerkt door openheid, natuurlijk talent voor netwerken, durf, de wil om te verbinden, doorzettingsvermogen en leergierigheid. Terwijl Anner voor zijn studie stage liep bij Philips werd hij onverwachts ziek, hij overleed op 8 maart 2011. Om alles waar hij voor stond, waaronder het slaan van bruggen tussen school en bedrijfsleven, voort te laten leven, is deze jaarlijkse prijs ingesteld.

Meer informatie: https://www.anneraward.nl

De waarden verbinden, durf en ondernemerschap omarmt Univé en heeft daarom in samenwerking met Goudkantoor Gaaijo Miedema 50 bierpakketjes beschikbaar gesteld voor de eerste 50 kijkers die zich voor de finale-avond hadden aangemeld.

Deel dit bericht