Ga naar inhoud

3 juni 2024Wonen

Ruim 8000 bezoekers voor 112GroningenDag

De vierde editie van de 112GroningenDag trok ruim 8000 bezoekers. De hele dag was er in Martiniplaza in Groningen van alles te zien en te beleven. Ook Univé Noord-Nederland was aanwezig. Univé-adviseurs spraken met bezoekers over het voorkomen en beperken van risico’s en hoe wij daarbij kunnen helpen.

Van brand en water- of stormschade tot een inbraak: gelukkig kun je zelf heel wat doen om risico’s te voorkomen. Maar wat precies? Univé-adviseurs deelden tijdens de 112GroningenDag hun kennis en ervaring en gaven bezoekers verschillende tips mee.

Maar er was meer te doen bij de stand! Bij de voetbalmuur maakten bezoekers ieder uur kans op toffe prijzen, zoals FC Groningen-ballen en een compleet tenue. Speaker Rolf Huizinga gaf bij de muur vakkundig commentaar: “Het was een feest met al die hulpdiensten die zich prima presenteerden. Ik mocht de hele dag speakeren. Mooi dat Univé liet zien dat zij midden in de samenleving staat. De medewerkers gaven bezoekers veel informatie mee en voor de jeugd – maar ook voor de ouderen – was er de voetbalmuur, waar enorm veel gebruik van werd gemaakt. Ik heb genoten van deze prachtige dag.”

Deel dit bericht