Ga naar inhoud

22 maart 2022Met elkaar

Quiz frist verkeerskennis op

Op donderdag 17 maart 2022 vond de eerste ledenavond van Univé Noord-Nederland in Groningen plaats. Deze ledenavond stond in het teken van verkeersveiligheid.

Gerard en dochter Nataschja van Rijschool Geluk hebben de avond als gastsprekers verzorgd, en wat deden ze het leuk!

Het doel van de avond was een opfriscursus van de verkeerskennis in de vorm van een quiz die uit 25 vragen bestond. Door de jaren heen zijn er immers flink wat verkeersregels veranderd. In de quiz werden situaties besproken die voor elke stad bekend zijn. Denk aan de rotonde van de Korreweg/J.C. Kapteynlaan, kruispunt van de Sumatralaan/Bedummerweg of de nieuwe tunnel op de Helperzoom.

De mooie opkomst en de goede inzet van onze leden hebben gezorgd voor een leuke en leerzame avond. Uiteraard waren er prijzen te winnen. De winnaar van de quiz heeft een veiligheidsset voor in de auto gewonnen. De top 3 kreeg verkeerspop Victor Veilig mee naar huis.

Wij als Univé Noord-Nederland willen Rijschool Geluk bedanken voor het in elkaar zetten van de quiz en het verzorgen van deze avond.

Univé’s Ledenavonden
Univé Noord-Nederland maken we samen. Daarom organiseren we ieder jaar verschillende ledenavonden. Dat doen we lokaal, zodat we met inwoners, ondernemers en collega’s uit een gebied kunnen praten over actuele onderwerpen. Tijdens een ledenavond staat altijd één thema centraal waarover we je op een leuke manier informeren. Ook horen we natuurlijk graag hoe jij over bepaalde zaken denkt.

Deel dit bericht