Ga naar inhoud

4 mei 2021Ondernemen

Puur en eerlijk eten zonder menukaart

Voilà is een (h)eerlijk restaurant met eenvoudige en eenduidige intenties. In de benadering van Jitka en Hans betekent dit dat de pure producten waarmee zij werken van dichtbij komen.

Dit scheelt tussentijd en tussenbewerkingen en… levert smaakbehoud op. Het resulteert voor veel gasten in een aangename, soms hernieuwde kennismaking met vertrouwde, herkenbare spijzen. Waarbij de Franse keuken als basis wordt gebruikt en er geen menu is. Je eet wat de kok op tafel zet.

In verband met de coronamaatregelen kan er niet in het restaurant gegeten worden. Maar wel kunnen de gerechten van donderdag tot en met zondag afgehaald of bezorgd worden in Groningen en directe omgeving tussen 16.00 en 18.30 uur.

Mirjam en Hilde van Noordergeheim namen de proef op de som en bestelden een superlekker menu. Alle gangen waren weer heel erg lekker. Per gang moet je wat kleine handelingen doen die heel goed beschreven zijn in de handleiding. Helemaal niet moeilijk en je hebt echt een restaurantervaring thuis. Elke keer weer een feestje. Als je van lekker eten houdt moet je dit zéker eens doen. Wij kunnen niet wachten om weer zo’n heerlijk menu te laten bezorgen.

Ook eens proberen? Neem dan een kijkje op: https://restaurantvoila.nl

Hilde en Mirjam, bourgondische Noorderlingen met een neus voor geheime adressen. Zij houden van eten, koken, tuinieren, rommelmarkten, styling en ambachtelijkheid.

Lees meer over hun activiteiten >>

Deel dit bericht