Ga naar inhoud

20 april 2023Supporter van Sport

Met Univé als shirtsponsor strijdt JO17-3 voor het kampioenschap

Sinds dit seizoen speelt JO17-3 van FC Lewenborg uit Groningen met Univé prominent op de rug.

De shirtsponsoring is mogelijk dankzij het Persoonlijk Sponsorbudget van Annelies Bult, projectmanagementondersteuner bij Univé Noord-Nederland.

En dat Univé op het shirt vleugels geeft, blijkt wel uit het feit dat het team meestrijdt om het kampioenschap!

Met zes wedstrijden te gaan, is het nog een spannende strijd. Maar JO17-3 van FC Lewenborg is nog volop in de race voor het kampioenschap. Annelies Bult zette haar Persoonlijk Sponsorbudget in om het vriendenteam van haar 17-jarige zoon Viggo te ondersteunen als shirtsponsor. “Ik werk al zolang voor Univé. Ik vind het dan ook echt leuk om ze zo te zien voetballen. Dat maakt me wel trots. Dankzij de shirtsponsoring kregen ze ook allemaal een rugnummer op het shirt. Dat vinden de jongens erg leuk.”

Kantinediensten
Volgend jaar maakt een groot deel van het team de stap naar onder de 19. “Dat ze nu meedoen om de titel geeft veel motivatie. Ze hebben voor volgend jaar zelfs al een trainer op het oog, hartstikke leuk. Ik draai regelmatig kantinediensten voor de club. Het is fijn om onder de mensen te zijn en iets te kunnen doen voor de club. Dat je als Univé-medewerker zo nog iets extra’s kunt doen vind ik heel mooi.”

Deel dit bericht