Ga naar inhoud

22 september 2022Met elkaar

Heerlijk een dagje uitwaaien

Wij maakten 23 september 2022 samen met een groep deelnemers uit Kostverloren en Vinkhuizen een busreis naar Zoutkamp. Vanuit dit dorp namen we de boot naar het eiland.

De bootreis ging voorspoedig, weinig deining. Het weer werkte soms niet mee, hevige regenval en nogal veel wind, echt herfstweer, doch de groep liet zich niet ontmoedigen hierdoor en maakte van deze dag, van deze reis een fijne ervaring.

Ikzelf heb van deze gelegenheid gebruik gemaakt om een klasgenote in Buren te ontmoeten na zeker 50 jaar. Wij kennen elkaar van onze fijne schooltijd destijds op de oude Rijks HBS aan de Grote Kruisstraat. Natuurlijk werden vele herinneringen weer opgehaald. Weerzien geeft vreugde! Kortom, wat een fijne dag en iedereen ging na afloop voldaan naar huis!

Met dank aan de organisatie van de Stichting van Ostade uit Kostverloren waarmee wij als stichting al geruime tijd samenwerken op bijvoorbeeld het gebied van busreizen en andere activiteiten.

Mijn dank gaat ook uit naar Albert Heijn Vinkhuizen en Univé, die ons een goodiebag meegaven en waarvan gretig gebruik werd gemaakt van de heerlijke inhoud! Een goede start van deze reis, dus zeer welkom!

Stichting Aaltied Goud(vink)
De Stichting Aaltied Goud(Vink) is een vrijwilligersorganisatie in Groningen. Zij houdt zich bezig met welzijnsbeleid en organiseert activiteiten gericht op het vergroten van maatschappelijke participatie, armoede bestrijding en onderlinge solidariteit.

Deel dit bericht