Ga naar inhoud

31 augustus 2021Supporter van Sport

Dubbelkampioenschappen ATC/Univé een groot succes

Van 21 tot en met 28 augustus werd er op de mooie banen (met dank aan de onderhoudscommissie) van de Aduarder Tennis Club (ATC) langs het van Starkenborghkanaal te Aduard weer flink op los getennist.

Met een recordaantal deelnemers zijn de ATC/Univé-dubbelkampioenschappen weer zeer geslaagd te noemen. Veel spannende wedstrijden, mooie rally’s, geconcentreerde spelers en aandachtige toeschouwers zorgden voor een fijne sfeer.

Ook het weer zat over het algemeen mee, op een groot deel van de zondag na dan. Gelukkig konden uiteindelijk alle wedstrijden gespeeld worden. Helaas raakten er tijdens het toernooi wat mannen geblesseerd (dames raken kennelijk niet geblesseerd of ze gaan gewoon door). Gelukkig stonden er steeds snel invallers klaar zodat de wedstrijden toch doorgang konden vinden.

Deze tennissers vielen in de prijzen: Dames Dubbel zilver: Marion R. en Heleen; Dames Dubbel goud: Gertia en Denise; Heren Dubbel zilver: Carel W. en Anke-Rina; Heren Dubbel goud: Lourens en Ruben; Gemengd Dubbel zilver: Loek en Marije; GD goud: Mark en Denise. De jeugdigheid van met name twee van de winnaars doet vermoeden dat zij nog wel eens heel vaak kunnen gaan winnen! Ruben nog een keer of vijftig, Denise ook zoiets?

Met dank ook aan sponsor Univé konden we zaterdag het toernooi afsluiten met een heerlijke barbecue, waarvoor ook de sponsoren uitgenodigd waren. Udo en Hanneke, dank voor fantastische organisatie. Dank ook aan de SPAR,  slagerij Gelsema en groenteman/bakker/bloemist Van der Kooi voor het beschikbaar stellen van de prijzen!

Deel dit bericht