Ga naar inhoud

21 mei 2019Met elkaar

Dineren en zingen in Vinkhuizen

Op woensdag 5 juni 2019 genoten ruim 100 senioren van een zeer gezellige middag en avond. Onder leiding van Henk de Haan werd er fanatiek bingo gespeeld.

Zo kon het gebeuren dat de “pleger” van een valse bingo de stoel op moest voor het zingen van een liedje. Zelden werd het Kleine café aan de haven zo ten gehore gebracht, maar de zaal zong volledig mee.

Het diner onder leiding van topchef Christiaan van de Veldspaat was werkelijk verrukkelijk. Studenten van het Alfa college in Groningen hielpen mee met uit serveren.

Al tijdens het dessert begonnen de Corazon Singers met een combinatie van ontroerende liederen en meezingers. Vele herinneringen kwamen boven en werden ervaringen gedeeld. Bijzondere en af en toe emotionele verhalen. De avond werd afgesloten met een woord van dank en een fles wijn voor alle mede-organisatoren, onder andere Distrivers en Martinibusiness.


Bekijk hieronder een impressie:Ieder mens wil een gelukkig en onafhankelijk leven kunnen leiden. Tevreden zijn met zichzelf. Dit persoonlijk welbevinden lukt het beste in verbondenheid met een ander. Samen leven en samen doen.

Univé wil lokale inzet en verbondenheid stimuleren en ondersteunen en organiseert periodiek gezellige wijkdiners voor senioren in samenwerking met lokale partners.

Deel dit bericht