Ga naar inhoud

10 november 2022Wonen

Blij na een mooie taxatie in Groningen

Leden konden 28 oktober 2022 voor de eerste keer in onze winkel in Groningen hun bijzondere spullen op waarde laten schatten door enkele taxateurs.

Op deze foto zie je Henk Sprik aan het werk.

De dag werd heel enthousiast ontvangen, er waren 79 aanmeldingen. En er kwamen zelfs een paar mensen die niet op de lijst stonden toch met wat spullen langs.

Om 12.30 uur zaten we er klaar voor, de winkel stroomde vol met leden en hun ‘waardevolle’ spullen. Sommigen kwamen wat lacherig binnen, anderen waren bloedserieus. De meeste spullen hadden een verhaal, ze wilden graag weten wat een stuk uit de familie was of misschien wel hoe oud. Het ging lang niet iedereen om de waarde van het meegenomen stuk.

Uiteraard de standaard dingen werden meegenomen, zoals schilderijen en sieraden. Maar ook best verrassende objecten, zoals een heel oude kaart, een wasplank en gesigneerde voetbalshirts. De klapper van de dag was de laatste, een heel mooie ring. 

Na afloop hebben we nog even gesproken met de taxateurs, zij waren blij verrast met wat er allemaal langs was gekomen op de middag.

Deel dit bericht