Ga naar inhoud

4 mei 2023Met elkaar

Bewoners Vinkhuizen en Kostverloren op bezoek in Frederiksoord

Ludwig Trieling – inwoner van Vinkhuizen en voorzitter van stichting aaltied goud(vink) - had het idee om met senioren uit de buurt op pad te gaan naar Frederiksoord, om hen zo een leuke en ontspannen dag te bezorgen. En dat werd het zeker, mede dankzij het heerlijke weer en gevarieerde programma.

Op zaterdagochtend 29 april vertrok de bus met daarin vijftig bewoners van de wijken Vinkhuizen en Kostverloren. Bestemming: Frederiksoord. De sfeer in de bus was opperbest. Iedereen had er zin in en het weer was gunstig. Onder de deelnemers waren zelfs een paar senioren op leeftijd. De oudste deelnemer was 92 jaar!

Na aankomst in Frederiksoord werden de deelnemers hartelijk ontvangen met wat lekkers. Op het programma stonden onder meer een presentatie over het gebied, het bezoeken van de biologische markt en het maken van een wandeling door de prachtige omgeving. Rond 16 uur werd er begonnen aan de terugreis. Onderweg was er nog een muzikale verrassing en werd er naar hartenlust (mee)gezongen.

Deel dit bericht