Ga naar inhoud

18 februari 2019Met elkaar

Strijden om de hoogste eer op de Groninger Rundvee Show

Ieder jaar strijden Groninger veehouders om een onderscheiding op deze provinciale wintershow. In zorgmanege “De bonte Schimmel” te Bedum verschijnen dan ruim 150 runderen in de ring.

Naast de individuele keuring zullen er bedrijfscollecties worden getoond. In de sfeervolle hal is nabij de ringen een gezellige beurs met stands van diverse bedrijven.

De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom!

Op 22 februari was de editie van 2020. Een dag voor jong en oud en altijd gezellig. Er werd niet alleen van het vee genoten, maar ook de sociale contacten werden goed onderhouden.

Ook Univé Noord-Nederland, was aanwezig. Bezoekers konden meedoen aan een preventiequiz waarmee een goed doel gesteund kon worden. De meeste muntjes waren voor Stichting Ambulance Wens Groningen. De uitreiking van de cheque aan Stichting Ambulance wens was vrijdag 26 juni 2020.

Vincent de Bruin heeft de cheque in ontvangst genomen. In deze tijden van corona vervullen zij vele wensen. Een zware maar hele dankbare taak.

De prijsuitreiking van de quiz kon door de corona perikelen geen doorgang vinden. In juni daarom op bezoek geweest bij de Familie Huinder. Hun zoon Guus (9 jaar) had de vragen goed beantwoord over voorkomen en beperken ging er met de prijs vandoor. Een legobon t.w.v. 50 euro.

Ook waren er emmers om de koeien en de kalveren van water te voorzien, want daar draaide het natuurlijk allemaal om. Het was leuk om te zien hoe de koeien en kalveren gepoetst en verzorgd werden. Al met al een gezellige en geslaagde dag.Kijk voor meer informatie: www.groningerrundveeshow.nl

Voor Univé Bedum is het een ideaal moment om contacten met bestaande relaties te onderhouden en nieuwe contacten aan te gaan.

Deel dit bericht