Ga naar inhoud

4 februari 2020Supporter van Sport

Samen sterk tegen kanker

De stichting Bedumer Winterloop organiseert jaarlijks een sponsorloop waarbij de opbrengst besteed wordt aan het onderzoek naar kanker en het voorkomen van kanker.

Rondom deze sponsorloop worden tevens diverse andere activiteiten georganiseerd die geld bijeen brengen voor dit goede doel.

Het bestuur van de organisatie werkt belangeloos, zij krijgen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. Daarnaast zijn er elk jaar veel vrijwilligers nodig om het doel te bereiken, ook zij worden niet betaald.

De opbrengst van de sponsorloop en de andere activiteiten gaat naar o.a.  projecten van het UMCG Kanker Research Fonds en een particulier initiatief in de Gemeente Hogeland.

Meer informatie: www.bedumerwinterloop.nl

Univé vindt bewegen en een gezond en plezierig leven voor iedereen belangrijk: jong, oud, met of zonder beperking. Vijf medewerkers en twee lopers van de organiserende vereniging Loopgroep Bedum deden mee in een bedrijventeam. 

Daarnaast deelden Gerhard en Elisa, medewerkers, vrijwillig drinken uit aan de lopers. Ook is er een Univé fiets beschikbaar gesteld voor de veiling.
Deze is gewonnen door mevrouw Haaksma. Zij ontving uit handen van Rinze Kramer (organisatie Bedumer Winterloop) de fiets.

Deel dit bericht