Ga naar inhoud

14 november 2019Met elkaar

Een smakelijke dag voor bewoners van Alegunda Liberi

Op donderdag 8 november 2019 hebben bewoners van Alegunda Liberi in Bedum samen met medewerkers van Univé cupcakes gebakken in twee woonkamers van het verzorgingshuis. 

Na een hartelijke ontvangst gingen we aan de slag. Toen de geur van de cupcakes de kamer vulde werd het enthousiasme nog groter. Eenmaal afgebakken mocht iedereen een cakeje proeven en daarna een aantal versieren met chocola, slagroom en bloemetjes van eetpapier. Ze zagen er net zo mooi als dat ze smaakten.

Om 16.00 uur was de activiteit afgelopen en ging iedereen met een voldaan gevoel, volle buik en een lach op het gezicht weer naar hun kamer of naar huis. Al met al een leuke dag voor iedereen. 

In Alegunda llberi zijn appartementen voor ouderen die zelfstandig wonen, maar die wel een beroep willen doen op zorg en andere dienstverlening. In de verpleegunit van Alegunda llberi wonen ouderen met dementie.

Meer informatie: www.dehoven.nl/wonen/locaties/alegunda-ilberi


Univé vindt het belangrijk dat medewerkers zich lokaal inzetten voor de maatschappij. Naast betrokkenheid bij lokale organisaties levert het ook persoonlijke ontwikkeling op voor de medewerkers. Het biedt nieuwe ontmoetingen en doorbreekt de dagelijkse routine. Het geeft een blikverruiming voor medewerkers en daarnaast natuurlijk veel plezier tijdens de activiteiten.

Unive Noord-Nederland organiseert op jaarbasis ongeveer 60 activiteiten bij verschillende organisaties. Iedere medewerker kan hieraan 6 uur per jaar tijdens werktijd besteden.

Deel dit bericht