Ga naar inhoud

5 april 2022Supporter van Sport

Vliegende start inschrijving 4 Mijl van Assen

De intekening voor de hardloopwedstrijd is afgelopen zaterdag 26 maart 2022 in Winkelcentrum Marsdijk geopend met een full-size Formule 1-racesimulator in de overdekte binnenruimte.

De eerste races werden verreden door wethouder Bob Bergsma (Sport & Onderwijs) en Tom Hendrikse, drievoudig winnaar van de 4 Mijl van Assen. Ook in de 'Max' Formule 1-simulator was Tom rap en won de race.

Tevens werd het jubileumshirt en het nieuwe kidsshirt gepresenteerd. De kinderen aan de kidsrun ontvangen deze laatste gratis. De eerste inschrijvingen zijn inmiddels binnen.

De 4 mijl van Assen gaat op 17 september jaar zijn jubileumeditie vieren. De organisatie wil zichzelf ieder jaar overtreffen. Naast de spectaculaire opening van de inschrijving is er meer op het gebied van breedtesport. Zo is er ook een 4 Mijl Festival met muziek, eten, drinken, sportplein, fair en kinderplein. Je kunt zo een stukje hardlopen én genieten in één.

Naast deelname als bedrijventeam kun je een bandenwisselchallenge doen. Dat betekent dat je met het bedrijventeam eerst gaat hardlopen en daarna aan de challenge meedoet. Een leuke toevoeging voor bedrijven-, buurt-, straat-, wijk- of vriendenteams.

Univé Noord-Nederland is partner van de 4 Mijl van Assen.

Dagblad van het Noorden besteedde ook aandacht aan de inschrijving

Deel dit bericht