Ga naar inhoud

13 november 2023Supporter van Sport

Samen sport beleven tijdens de VOV Run in Vries

De VOV Run in Vries was alweer de op één na laatste run van het Loopcircuit De Kop van Drenthe in 2023. Ook dit keer waren de framerunners actief. Maar liefst 17 atleten renden – met hun buddies - mee op 6 onderdelen (200m, 500m, 1km, 2km, 5km en 10km).

De VOV Run in Vries was de laatste run van de Univé Framerunningtoer Noord-Nederland. Aan de run deden atleten mee van verenigingen uit de regio, zoals Groningen Atletiek, AAC’61, Fivelstreek en AV De Sprinter uit Meppel. Naast de framerunners deden bijna 70 kinderen in de basisschoolleeftijd mee aan de speciale Kidsrun. Voor alle deelnemers lagen na afloop medailles klaar. Voor de kinderen die in hun categorie eerste werden, was er een mooie beker.

Later op de middag stonden de 170 renners klaar voor de 5 of 10 kilometer. Ook hier deden enkele framerunners aan mee. De deelnemers lieten fantastische tijden zien. Op de 10 kilometer werd zelfs het baanrecord bij de mannen en vrouwen verbroken. Het was wederom een mooie sportieve zondag met sportmogelijkheden voor iedereen!

Deel dit bericht